Un burger este o variantă de masă delicioasă, copioasă şi, contrar aşteptărilor şi sănătoasă. Un meniu cu burgeri reprezintă o investiţie bună într-un prânz copios, iar dacă potenţialii clienţi au posibilitatea de a-şi alege ei înşişi componentele meniului pentru a fi pe gustul lor şi conform necesităților organismului, alegerea este foarte bună.
Meniul cu burgeri pregătit ca la carte poate fi ales de către clienţi, cu carne de la producători locali, în cazul burgerilor din carne de vită se va folosi doar pulpă, vrăbioară şi antricotul de vită, iar celelalte ingrediente vor fi de bună calitate. Fie că este vorba despre un meniu cu burger de curcan sau de vită, despre un meniu cu ton, coaste sau steak de vită sau cu carne de pui, posibilitatea clientului de a controla felul în care este conceput şi servit este un mare atu.
Meniuri cu burgeri pentru adulţi şi copii
Într-o epocă în care din ce în ce mai multe persoane sunt afectate de obezitate, inclusiv obezitate infantilă, burgerii reprezintă un fel de mâncare de tip fast-food foarte apreciat dar şi contestat în acelaşi timp. Din fericire, atât adulţii cât şi copiii pot consuma un meniu cu burgeri de curcan, vită sau un meniu steak fără a mai avea grijă prospeţimii şi calităţii ingredientelor, sau cu ton, ceva mai light şi la fel de sănătos.
Cele mai citite articole
Ce conţine un meniu cu burgeri? Cu siguranţă ingredientul principal este un burger delicios, săţios şi sănătos, cu carne la alegere, cu extra brânză Brie, Mozzarella sau Halloumi, cu ceapă caramelizată sau dulceaţă de ceapă, cu ciuperci sau ardei copţi, cu sos şi extra bacon, cu cartofi pe plita, crunch sau negri, cu roşii, castraveţi, salată sau ketchup. De asemenea, cu un simplu click, clienţii pot alege şi cum să fie făcută carnea din burger, mediu, în sânge sau foarte bine făcută, iar odată ce coşul de cumpărături este completat, comanda va fi livrată îndată ce este gata, fiind livrată caldă şi aburindă.
Indiferent de regimul alimentar, gurmanzii pot alege un meniu cu burgeri pe placul lor
Unele persoane aleg să mănânce carne, altele aleg să evite pe cât posibil acest ingredient în meniuri pentru reputaţia pe care o are şi optează pentru un meniu vegetarian. De asemenea, sunt persoane care ţin post atât miercurea şi vinerea, cât şi în cele patru posturi de peste an.
În altă ordine de idei, sunt şi persoane care suferă de anumite afecţiuni şi au un regim alimentar destul de strict, fără grăsimi, carne de porc, sosuri, cu mai multe legume sau cu alte ingrediente recomandate şi altele de evitat.
Indiferent de regimul alimentar pe care îl adopta, de dietă pe care o urmează, de preferinţele alimentare pe care le au, clienţii pot găsi un burger pe placul lor şi conform aşteptărilor pe care le au din punct de vedere al gustului şi al calităţii nutriţionale.