Prima intalnire

La prima vedere totul pare a fi bine. Dar, cum se intampla de obicei, totul e prea frumos ca sa fie adevarat. Asadar, incercati sa evitati toate accidentele de la prima intalnire, acordand cateva minute in plus pregatirii acesteia. E mai bine sa fiti sigure, asa ca, pregatiti-va pana la cel mai mic detaliu. O fata trebuie sa fie pregatita pentru orice s-ar putea intampla.

   Ata dentara – Daca nu puteti lua toata spirala cu voi, infasurati putina ata pe o foita de staniol. Aceasta va va salva in situatii neplacute. Deasemenea, daca stiti ca sunteti aproape de acea perioada a lunii, fiti pregatite din timp. Ar fi neplacut ca la mijlocul intalnirii sa dati o fuga pana la farmacie.

   Trebuie sa mai aveti in geanta acetona si eventual un dres de rezerva, in cazul in care intalnirea are loc pe o vreme mai rece.

   Mai este obligatoriu sa aveti guma de mestecat, bomboane mentolate sau apa de gura. Indiferent de meniul pe care il veti alege, folositi una dintre cele enumerate mai sus pentru a va improspata respiratia, inainte de a trece la alte activitati mai placute. Scuzati-va pentru cateva   minute si mergeti la toaleta pentru a va aranja parul, machiajul si pentru a va inviora.

   Alte lucruri pe care trebuie sa le aveti la indemana sunt: celularul pentru urgente, maruntis pentru diferite taxe, picaturi pentru ochi, pudra si fond de ten in cazurile in care vi se strica machiajul.

   Daca purtati o rochie fara bretele si aveti bratele goale, aveti grija de deodorant. Prima intalnire poate fi un eveniment solicitant si s-ar putea ca, din cauza transpiratiei, deodorantul sa ramana pe haine.  Daca sunteti nelinistite in ceea ce priveste prima intalnire, stati jos, inchideti ochii si respirati adanc. Ganditi-va la cateva subiecte de discutie, in cazul in care apar momente de tacere si pur si simplu relaxati-va. Admirati felul in care aratati si ganditi-va ca si ei pot fi la fel de nelinistiti.

Articolul Anterior

Cum iti dai seama daca e indragostit

Articolul Urmator

Fericire sau teama?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai populare