Startul unei noi relatii

Treci printr-o perioada destul de grea, dupa o despartire destul de dureroasa si urata, pe care nu ti-o doreai deloc. Viata ne invata ca trebuie sa mergem intotdeauna mai departe si sa incercam sa ne refacem ranile cum stim noi mai bine.
Este ingrozitor sa suferi din dragoste, insa, din pacate, toti trecem la un moment dat prin acest lucru, vrem nu vrem.
Important este sa avem taria sa nu ne lasam prada sentimentelor negative si sa acceptam intamplarile din viata noastra ca pe ceva normal, ca parte din viata noastra.

Marea intrebare: te poti implica intr-o noua relatie? Poti sa o iei de la capat, sa-ti gasesti fericirea in bratele altui barbat sau alegi sa ramai singura pana cand vei scapa de amintirea fostului iubit?
Indiferent de cat a trecut de la despartire, ideal ar fi sa-ti aloci putin timp tie, familiei tale, prietenelor tale, pasiunilor tale, mai putin unui barbat.

Nu este indicat sa incepi o noua relatie, pentru ca prima incercare este clar destinata esecului. Asa se intampla de obicei.. nu este o regula, insa femeilor le ia foarte mult timp sa-si revina dupa o relatie in care s-au implicat trup si suflet.
Sunt persoane care numai alaturi de cineva nou in viata lor pot merge mai departe si acest lucru nu este deloc de condamnat. Asta nu inseamna ca nu mai iubesc sau ca nu au iubit cu adevarat, inseamna ca au inteles ca relatia precedenta s-a terminat si ca trebuie sa faca tot ce le sta in putinta pentru a-si reveni.

Daca ai ales sa te implici intr-o relatie noua, trebuie sa stii ca nu va fi deloc usor: nici pentru tine, nici pentru partenerul tau. Evita sa vorbesti despre fosta relatie, nu compara partenerii si mai ales, nu-i da o bila neagra din prima.
Ai rabdare sa-l cunosti, asculta-l, iesi cu el, dar nu te implica mai mult decat poti. Se spune ca din greseli invatam.. de data aceasta, incearca sa nu mai faci aceleasi greseli ca in fosta relatie si gandeste-te mai mult la tine.

Tu esti cea mai importanta persoana din relatia asta, asa ca daca lucrurile nu merg asa cum te astepti sa mearga, ar fi bine sa o lasi balta si sa-si rezervi timp pentru tine, placerile tale si hobby-urile tale: mergi la masaj, la saloane, la film, la teatru, ia-ti un animalut de companie si iesi in oras ori de cate ori simti nevoia.

Singuratatea poate avea uneori farmecul ei, daca stii sa profiti de ea din plin.

Articolul Anterior

Fericire sau teama?

Articolul Urmator

Dieta de sarbatori

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai populare