Solutiile de arhivare ideale pentru afacerea ta

Una dintre cele mai importante probleme cu care se confrunta majoritatea afacerilor, fie ca sunt de mult timp pe piata din Romania sau sunt la inceput de drum, fie ca sunt de mari dimensiuni sau este vorba despre afaceri mai mici, este arhivarea documentelor care trebuie sa fie pastrate de la an la an si chiar pe o perioada indelungata.

Reprezentantii companiilor stiu cat de mult spatiu pot sa ocupe NIR-urile, inventarele, statele de plata, dovada platii ratelor, dovada platii salariilor angajatilor, iar lista poate continua. Toate documentele trebuie tinute in conditii de deplina siguranta, in functie de data la care au fost incheiate.

Cele mai bune solutii pentru companii o reprezinta cutii de arhivare, care nu numai ca mentin documentele in cele mai bune conditii, departe de umezeala si de alti factori daunatori, ci permit si asezarea lor in functie de anumite criterii.

Cutiile de arhivare – solutii optime de stocare a informatiilor si de depozitare a documentelor

Cele mai citite articole

In unele cazuri, reprezentantii companiilor opteaza pentru achizitionarea unor dulapuri mari, in care sa fie pastrate toate documentele importante. Din pacate, aceste dulapuri nu sunt suficient de bine compartimentate astfel incat sa permita accesarea imediata a unor documente dintr-un anumit domeniu sau dintr-o data specifica.

Din fericire, exista cutiile de arhivare, atat de necesare pentru firme, in asa fel incat sa poata sa isi organizeze in mod inteligent si eficient spatiul disponibil. Acest accesoriu de mari dimensiuni de birotica reprezinta una dintre cele mai simple, mai putin costisitoare si mai eficiente solutii pentru arhivarea documentelor folosite foarte rar.

Cutiile de arhivare sunt rezistente, au o structura cat se poate de solida, sunt menite sa mentina documentele in cele mai bune conditii si sunt disponibile in mai multe marimi, forma si culori, la cel mai bun raport calitate – pret. Pentru a avea mereu la indemana documentele, utilizatorii trebuie sa organizeze cutiile in functie de mai multe criterii, iar unul dintre aceste criterii reprezinta frecventa cu care sunt consultate. De asemenea, cumparatorii pot opta pentru cutii de arhivare cu sertare, care seamana foarte mult cu celebrele bibliorafturi.

Fiecare sertar poate fi umplut cu documente A4 si nu numai, iar pe spatiul exterior al sertarelor poate fi scris exact ce contine fiecare dintre acestea. Cutiile de arhivare se pot plia, astfel incat, atunci cand nu sunt folosite, sa nu ocupe mult spatiu. Nu numai cei care lucreaza la birou opteaza pentru cutii de arhivare, ci si utilizatorii casnici, indeosebi familiile in care exista copii mici si mai mari, ale caror lucrari scolare sau cursuri trebuie pastrate in conditii de buna organizare si de deplina siguranta.

Potentialii cumparatori au suficient de multe motive pentru a investi in cutii de arhivare. Pe langa faptul ca acestea au un design modern, care se potrivesc de minune in orice incapere sau in orice birou, sunt si usor de depozitat atunci cand nu sunt folosite, se asambleaza usor, au o stabilitate crescuta si isi indeplinesc cu succes principalul rol pentru care sunt realizate, si anume acela de a depozita acte, documente, informatii si lucrari importante in conditii de deplina siguranta.

Cele mai citite articole