Sfaturi pentru schimbarea furnizorului de gaze naturale

Aproape 3,5 milioane de romani au primit, scrisori de la furnizorii de gaze, pentru schimbarea contractelor. Mai exact, de la 1 iulie 2020 a incetat furnizarea gazelor naturale catre consumatori in regim reglementat la actualele preturi.

Acum, este util pentru dumneavoastra sa verificati toate ofertele din partea furnizorilor de pe piata, pentru a vedea care este cea care vi se potriveste cel mai bine.

         Alegerea unui nou furnizor de gaze naturale poate fi o metoda de a reduce facturile si cheltuielile lunare in cazul in care vi se ofera un pret mai bun decat cel pe care il platiti in prezent.

         Asadar, daca dumneavoastra considerati ca platiti prea mult pentru factura de gaze, faceti cateva cercetari si aflati ce oferte va pot face alti furnizori de gaz.

Este intotdeauna bine sa optati pentru cel mai mic pret?

Daca tot ceea ce vreti sa obtineti este sa economisiti bani atunci cand schimbati furnizorul de gaze, bineinteles ca trebuie sa alegeti cel mai mic pret. Cu toate acestea, este bine sa luati in calcul si alte prioritati cand vine vorba despre schimbarea furnizorului – de exemplu, cat de usor poti intra in contact cu reprezentanti ai furnizorului, daca pun la dispozitia clientilor aplicatii online, etc.

Cele mai citite articole

         Asigurati-va ca descoperiti si costurile ascunse. Asadar, nu va grabiti sa alegeti un furnizor de gaze doar tinand cont de pret. Verificati toate ofertele si beneficiile fiecarui plan tarifar.

Se va intrerupe alimentarea cu gaze cand schimbam furnizorul?

Nu. Alimentarea locuintei dumneaavoastra cu gaze nu se va opri in niciun moment in timpul schimbarii furnizorului. Practic, retreaua de gazul cu care va incalziti locuinta si cu care functioneaza aragazul va fi aceeasi ca si pana acum. Noul furnizor va folosi aceleasi conducte, contoare si sisteme ca si furnizorul dumneavoastra actual de gaze. Deci, singura diferenta pe care o veti observa vor fi cheltuielile pentru facturi.

Cum alegem oferta financiara mai buna?

Fie ca este vorba despre ofertele altor furnizori, fie ca este vorba despre cea a furnizorului actual, alegeti oferta cu pretul final cel mai apropiat de actualul pret reglementat, sau cautati chiar si sub acest pret.

Inainte de a renegocia contractul sau de a incheia un contract nou, luati in calcul toti factorii importanti in alegerea furnizorului potrivit pentru a va asigura ca schimbarea pe care o faceti va fi una favorabila.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cumpara Bitcoin!

Articolul Urmator

Ai primit o invitatie la un eveniment pe care nu poti sa nu il onorezi? Solicita un credit rapid!

Cele mai populare