Ai primit o invitatie la un eveniment pe care nu poti sa nu il onorezi? Solicita un credit rapid!

Chiar si in conditiile pandemiei cu virusul Covid 19, oamenii inca mai fac nunti si botezuri si isi cheama rudele si prietenii (apropiati) la petrecere, in conditiile impuse de legislatia in vigoare. Cei care primesc o invitatie la o nunta sau la un botez si nu stiu de unde sa faca rost de bani pentru a o onora, pot apela la varianta unui credit rapid.  Cu siguranta nu se cade sa fie refuzata sau neonorata o invitatie la nunta varului, fratelui, celei mai bune prietene sau la botezul copilului unui prieten apropiat, iar pentru a da un dar care sa se incadreze in “standardele” actuale, un credit rapid este suficient.

Solicita un credit IFN pentru a plati darul de nunta sau de botez!

Un credit IFN pentru a onora invitatiile la nunti, botezuri si alte evenimente importante din viata insurateilor reprezinta cea mai buna varianta de obtinere a banilor necesari participarii. Desi nuntile “cu strigare” nu mai sunt la moda, cu siguranta tinerii insuratei sau proaspetii parinti vor avea nevoie de bani pentru a plati imprumutul facut pentru eveniment sau pentru a plati restul datorat restaurantului, formatiei si firmei de aranjamente.

Un credit IFN este modalitatea perfecta de a oferi tinerilor insuratei sau parinti un start bun in viata noua pe care si-o construiesc impreuna si pe care au decis sa o celebreze impreuna cu apropiatii. Invitatii la aceste evenimente vor avea nevoie de un credit rapid nu foarte valoros pentru a onora cu prezenta, iar creditele pot fi returnate in decurs de doar cateva luni.

Creditul IFN nu implica numai darul la masa, ci si tinutele invitatilor, accesoriile si transportul la local sau la biserica

Cei care solicita un imprumut rapid pentru a participa la o petrecere de nunta sau de botez trebuie sa aiba in vedere faptul ca acest imprumut trebuie sa includa nu numai valoarea darului la masa, ci si valoarea tinutelor pe care le poarta invitatii. Daca participa toata familia (mama, tata si copiii), atunci valoarea aproximativa a unei tinute va fi inmultita cu numarul membrilor familiei. Tinuta include si pantofi noi si accesorii (precum ceas, butoni de camasa, cravata, bijuterii) de buna calitate.

In plus, poate fi necesara si inchirierea unui autoturism sau un plin de combustibil pentru a ajunge la locatia in care se va desfasura evenimentul respectiv. Toate aceste aspecte trebuie calculate cu mult inainte de a solicita imprumutul. Pentru a se asigura ca solicita un imprumut nici prea mare, nici prea mic, mesenii trebuie sa ia in calcul “cat merge darul” acum, sa faca un calcul aproximativ in functie de preturile hainelor si accesoriilor in mediul online si sa se intereseze de pretul  de inchiriere al unei masini.

Articolul Anterior

Sfaturi pentru schimbarea furnizorului de gaze naturale

Articolul Urmator

Top 50 Cele mai tari bancuri cu blonde

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *