Cumpara Bitcoin!

De la mijlocul lunii februarie, bitcoinul a scazut cu 40% din pret. In ultima luna, pretul sau a scazut la 3.800 de dolari, dar dupa aceea a crescut cu peste 60% si acum se ridica la 6.200 de dolari. Poate ca luna viitoare va fi cel mai bun moment pentru a cumpara Bitcoin. O opinie similara a fost exprimata de diversi reprezentanti ai industriei criptografice. Exista o modalitate fiabila de cumpara Bitcoin si anume, ro.exchange. Pentru a face acest lucru, creeaza-ti un cont pe platforma ro.exchange si transfera bani. Cu toate acestea, este luat un comision de 0,15% din suma tranzactionata, pentru depunerea de fonduri din schimb. Ro.exchange este o modalitate excelenta de a cumpara Bitcoin. Platforma face posibila achizitionarea si vanzarea de monede digitale, folosind carduri bancare, sisteme electronice de plata si in numerar.

Cumpara Bitcoin de pe ro.exchange

Bitcoin este prima moneda digitala din lume, a carei popularitate creste din ce in ce mai mult. Pe platforma ro.exchange, Bitcoin este tranzactionat in permanenta. Instrumentele derivate Bitcoin, inclusiv CFD-urile,  sunt extrem de populare printre comercianti, datorita volatilitatii mari a acestui activ. Tranzactionarea CFD-urilor Bitcoin in 4 pasi simpli

  • Deschide un cont live pe ro.exchange.
  • Introdu suma investitiei
  • Selecteaza optiunea cumpara Bitcoin.
  • Ro.exchange este un broker de top care ofera unele dintre cele mai bune conditii de tranzactionare, inclusiv cea mai mica raspandire a criptomonedelor.

Beneficiile tranzactionarii CFD-urilor Bitcoin cu Ro.exchange

Siguranta fara compromisuri – Conturile clientilor sunt protejate de conturi segregate si licente fiabile.

Selectie larga de criptocurrency – O multime de criptocurrency sunt prezentate pe platforma de tranzactionare ro.exchange.

Fara taxe ascunse – Nu percepe nicio taxa ascunsa, inclusiv din operatiunile bancare. Singura taxa pe care o vei plati este comisionul de tranzactionare de 0.15% din suma tranzactionata. 

Cele mai citite articole

Tranzactionare 24 de ore – ro.exchange este unul dintre putinii brokeri la care poti tranzactiona 24 de ore, in timp ce asistenta este oferita in mai multe limbi.

Parghie mare – Schimba mai mult capital si poti face tranzactii mai mari.

Limitarea riscului – Ai ocazia sa determini in mod independent riscul si profitul in fiecare tranzactie folosind stop loss si luand comenzi de profit, precum si comenzi limita.

Posibilitatea de a cumpara bitcoin in tandem cu monede fiat – Majoritatea brokerilor ofera posibilitatea de a tranzactiona criptomonede doar in tandem cu alte criptocurrency. 

Popularitatea Bitcoin

Bitcoin a devenit prima moneda virtuala. Este, de asemenea, cea mai autoritara, celebra si populara criptomoneda in randul comerciantilor. Datorita volatilitatii puternice, exista multe oportunitati de tranzactionare profitabila si, prin urmare, Bitcoin a devenit popular. Mass-media joaca un rol important in volatilitatea bitcoinului. Dupa aparitia urmatoarei stiri, rata Bitcoin se schimba benefic, iar comerciantii au posibilitatea de a face profit. Istoria a demonstrat ca comerciantii insisi au influentat foarte mult cresterea popularitatii Bitcoin. Aceasta moneda este, de asemenea, utilizata din ce in ce mai mult pentru plati in magazinele online, in transferuri si investitii in valuta. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum este corect sa alegi un credit de nevoi personale?

Articolul Urmator

Sfaturi pentru schimbarea furnizorului de gaze naturale

Cele mai populare