Înainte de a cumpăra Ethereum, ai nevoie de informaţii importante despre această monedă

Înainte de a cumpăra Ethereum este necesar ca potenţialii investitori să se intereseze la modul cel mai serios despre aceasta monedă virtuală cu un potenţial foarte mare. Deşi Bitcoin este una din cele mai cunoscute monede virtuale la momentul actual, Ethereum vine din urmă foarte puternic şi este tot mai solicitată.

La fel ca şi Bitcoin, Ethereum reprezintă o monedă virtuală, care reprezintă o reţea descentralizată de plăţi care permite realizarea transferurilor de bani în mod anonim pe internet, fără a fi necesară intervenţia băncilor sau terţilor. Fiind a doua cea mai importantă moneda virtuală, Ethereum a fost comparată de multe ori cu Bitcoin şi tinde să ajungă în top.

Valoarea Ethereum

Ethereum este o monedă virtuală, o platformă ce are la baza tehnologia blockchain, cu mai multe aspecte, ce include contracte smart şi utilizează o monedă numită ether pentru contractele peer-to-peer. Fiind o monedă descentralizată, Ether este o ţintă dificil de fraudat cenzurat, propunându-şi să asigure o securitate sporită comparativ cu contractele tradiţionale şi reducând costurile asociate.

Concret, valoarea Ether a crescut în ultimii ani şi ar putea să crească în următoarele luni, fiind recunoscută pentru volatilitatea ei, de aceea este important ca oamenii să înţeleagă şi riscurile asociate cu investiţia şi tranzacţionarea acestora. Se preconizează creşterea volatilităţii în concordanţă cu cererea din ce în ce mai mare la nivel mondial datorită traderilor şi investitorilor care doresc să obţină profit.

Pentru a tranzacţiona în mod eficient Ethereum, cumpărătorii trebuie să îşi facă o idee despre piaţa monedelor digitale şi despre necesitatea acestei investiţii.

Beneficii tranzacţionare Ethereum

Pentru a încuraja tranzacţionarea monedei virtuale Ethereum, specialiştii susţin această decizie prezentând următoarele beneficii:

Cele mai citite articole

·  comision mic de tranzacţionare, de 0.15% indiferent de suma tranzactionata, iar la retragerea banilor de pe platformă, clienţii vor plăti numai comisionul de reţea, total independent de platformă;

·  flexibilitatea mare, care este reprezentată de posibilitatea de a tranzacţiona Ethereum în schimbul mai multor monede virtuale, şi anume Bitcoin şi Tether sau în schimbul Euro;

·  siguranţă şi securitate, un alt mare beneficiu al acestei monede virtuale, astfel încât platforma online este sigură şi facilă de utilizat, iar banii depozitaţi pe platformă se afla în deplină siguranţă şi departe de potenţialele atacuri cibernetice;

·  tranzacţiile sunt rapide şi la preţ preferenţial. Ethereum poate fi cumpărată şi vândută instant, folosind un simplu ordin de plată market. De asemenea, se poate tranzacţiona moneda la un preţ ales de cumpărător, folosind comanda limit;

·  serviciu 24/7 de relaţii clienţi. Pe platformele online, specialiştii oferă informaţii complete despre cum se desfăşoară operaţiunile de tranzacţionare, de la setarea contului în mod corespunzător şi măsurile de securitate care se iau, până la depunerile şi tranzacţiile de criptomonede şi euro.

Moneda Ethereum permite rularea contractelor inteligente cu flexibilitate mare, fiind o investiţie extrem de profitabilă, practică şi simplă, singurul instrument necesar fiind internetul.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Verifica componentele masinii la un service auto autorizat

Articolul Urmator

Ce să scrii pe coroana funerară astfel încât să îţi prezinţi mesajele de condoleanţe familiei în mod corect?

Cele mai populare