Ce să scrii pe coroana funerară astfel încât să îţi prezinţi mesajele de condoleanţe familiei în mod corect?

Decesul unui prieten sau membru al familiei presupune, în primul rând, transmiterea unor mesaje de condoleanţe, şi nu prin telefon sau prin intermediul unei alte persoane, ci pe o coroană funerară. Coroana funerară reprezintă cea mai bună şi recomandată metodă de a transmite mesaje de condoleanţe, de a transmite cuvinte frumoase familiei defunctului, fiind un pas important deoarece au un impact puternic şi pot fi citite de toţi invitaţii la înmormântare.

Cea mai eficientă metodă de a transmite mesajele de condoleanţe, aşadar, reprezintă trimiterea sau aducerea unei coroane funerare la înmormântare sau la priveghi, modalitate prin care cei care au cunoscut defunctul îşi pot exprima regretul şi dragostea faţă de acesta. Pentru că familia este foarte ocupată cu toate pregătirile şi este ajutată de reprezentanţii unei companii de servicii funerare, poate că nu are timp să citească toate mesajele de pe telefon, dar cu siguranţă va privi coroanele primite de defunct în ziua înmormântării.

Cele mai potrivite mesaje de condoleanţe scrise pe coroanele funerare

Coroanele funerare pot avea flori artificiale sau naturale şi pot fi însoţite de mesaje de condoleanţe scrise pe panglica simplă sau dublă, dispusă pe diagonală, în funcţie de cerinţele clientului. Coroanele funerare cu flori naturale arată mult mai frumos decât cele artificiale, sunt deosebite atât ca şi aspect, cât şi că inseamnatate, pot avea o panglică simplă, cu un spaţiu limitat, care permite transmiterea mesajelor scurte, sincere şi concise, sau dublă, care permite scrierea numelui persoanei ce trimit coroana şi mesajul.

Cele mai potrivite mesaje de condoleanţe de scris pe panglica coroanei funerare includ “adio, înger drag”, “sincere condoleanţe”, “nu te vom uita niciodată”, “cu adâncă durere în suflet”, “pentru familia îndurerată, de la…”, “te vom iubi mereu”, “un pios omagiu”, “ne întâlnim în ceruri”, “cu părere de rău”, “vei rămâne mereu în sufletele noastre”, “amintire eternă şi preţuire”, “odihneşte-te în pace”, iar lista poate continua.

Importanța aranjamentului coroanei funerare

Este foarte important că, pe lângă mesajele de condoleanţe trimise prin coroană funerară, aceasta să arate impecabil şi să transmită un mesaj prin compoziţia florală aleasă. Este posibil ca aceasta coroană să fie cumpărată direct sau să fie făcută la comandă, iar dacă este făcută la comandă, contează foarte mult atât modelul ales, cât şi florile alese. Florile naturale transmit un mesaj puternic şi au un impact asupra familiei defunctului, fiind o alegere corectă în detrimentul florilor artificiale.

Cele mai citite articole

Florile naturale exprimă ele însele un mesaj important de condoleanţe. Fiecare floare şi culoare poate exprima un mesaj important:

·  trandafirii din coroanele funerare pot transmite dragoste, dacă sunt de culoare roşie, puritate, dacă sunt albi, prietenie dacă sunt galbeni, variantele roşii şi albe fiind cele mai alese pentru coroanele funerare;

·  crinii din coroanele funerare transmit elegantă, dând o notă distinctă înmormântării;

·  garoafele sunt simbol al afecţiunii pentru cei plecaţi dintre cei vii;

·  crizantemele simbolizează sinceritatea mesajelor şi sentimentelor transmise prin coroană funerară;

·  anthurium este o floare din ce în ce mai des întâlnită în aranjamentele funerare funebre, fiind un simbol al iubirii sincere faţă de cei decedaţi.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Înainte de a cumpăra Ethereum, ai nevoie de informaţii importante despre această monedă

Articolul Urmator

Sisteme de închidere GEMINI pentru foișoare moderne

Cele mai populare