Sisteme de închidere GEMINI pentru foișoare moderne

Rom Decor oferă celor interesați sisteme culisante performante realizate  din sticlă securizată, pentru închiderea  balcoanelor, teraselor și foișoarelor. Utilizarea acestor sisteme constructive este din ce în ce mai  des întâlnită, fiind preferată de români datorită multiplelor beneficii pe care le oferă.

Sistemele de închidere Gemini de la Rom Decor

Pentru ca ușile foișorului să „alunece” ușor dintr-o parte în alta și să gliseze în lateral fără a ocupa spațiul, vor fi obligatoriu necesare anumite ghidaje speciale și niște armături corespunzătoare sistemului de închidere ales. Acest sistem interesant include următoarele elemente:

  • panouri de sticlă securizată, cu grosime de 8 sau 10 m.
  • sistemul de culisare realizat din aluminiu, ce include roți anti-rugină cu diametrul de 38mm.
  • feronerie cu canal ascuns de drenare a apei și accesorii din aluminiu și oțel inox, rezistente la umezeală, UV, intemperii, mediu salin.

La Rom Decor, poți găsi următoarele tipuri de sisteme de închidere pentru balcoane, terase, foișoare din clasa Gemeni:

  • CONFORT
  • THERMO PROTECT
  • SLIDE

Poți comanda sisteme de sticlă cu mecanisme glisante/culisante, de cea mai bună calitate pentru proiectele tale de design ambițioase. Toate aceste tipuri de închideri pot fi achiziționate în varianta de sticlă securizată simplă sau dublă, tip sandwich (cu geamuri termoizolante și o lățime totală de 28 mm), pentru o mai buna izolare termică și fonică a spațiului.

La materialul de bază, reprezentat de sticla securizată, se adaugă și componentele de feronerie și sistemele de glisare smart dotate cu mecanisme brevetate. Pe baza acestora, se pot asigura condiții optime pentru utilizarea îndelungată a respectivului sistem de închidere pentru foișoare izolate și verande.

Sistem de închidere cu uși glisante din sticlă versus sistem cu uși batante: avantaje

1. Economisirea spațiului foișorului este principalul avantaj al instalării unor uși de sticlă glisante. Nu este dificil de imaginat cât de mult spațiu ar ocupa o ușă batantă deschisă într-un foișor sau într-o verandă în comparație cu o ușă glisantă care nu depășește grosimea pereților.

Dacă se optează pentru un sistem de închidere cu uși glisante se va câștiga suficient loc pentru a putea instala lângă peretele din apropierea ușii un șezlong, o banchetă sau chiar o canapea pentru relaxare.  Se pot așeza chiar și câteva suporturi de fier forjat cu ghivece de plante luxuriante care să facă șederea mai plăcută.

2. Caracterul practic. Nu vor mai exista zgârieturi generate de lovirea accidentală a ușii de perete, ca în cazul unei uși batante. Perdelele și jaluzelele (dacă există) vor fi păstrate intacte, pentru că, la fel ca și în cazul peretelui din imediata apropiere,  nu vor fi atinse de partea mobilă a ușii.

3. Frumusețea furnizată de sticla securizată. Modelele glisante vor adăuga eleganță oricărei fațade de foișor. Chiar dacă vorbim de sticlă, foișorul se va distinge pe fundalul grădinii, fiind un punct de atracție pentru oricine.

4. Ușurința aerisirii foișorului. Modelele de închidere cu uși glisante asigură o circulație excelentă a aerului când acestea sunt deschise, la fel cum nu blochează nici lumina soarelui (sau a lunii și stelelor, pe timp de noapte). La nevoie se pot închide rapid, silențios, pentru un plus de intimitate al celor din interior. În plus, dacă s-a făcut prea răcoare, dacă începe să plouă ori să bată vântul, sistemele de închidere a foișoarelor asigură confortul termic dorit.

Tu ce sistem de închidere pentru foișoare îți alegi de la Rom Decor?

Articolul Anterior

Ce să scrii pe coroana funerară astfel încât să îţi prezinţi mesajele de condoleanţe familiei în mod corect?

Articolul Urmator

De ce să divorţezi la un cabinet notarial şi nu la judecătorie?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *