Importanța unui serviciu de service pentru echipamentele HoReCa

Eficiența fiecărei unități de catering depinde în cea mai mare măsură de calitatea echipamentelor instalate în bucătăria profesională, pe fluxul de distribuție, în zona de depozit. 

Afacerile din sectorul HoReCa depind adesea de buna funcționare a unor astfel de sisteme. Atâta timp cât utilajele frigorifice funcționează corect stocurile de alimente nu se deteriorează, dacă echipamentele de încălzire își îndeplinesc sarcinile pentru care au fost proiectate, clienții pot conta pe diferite produse alimentare calde. Prin urmare, un restaurant cu echipamente funcționând în mod optim va avea mari șanse de a fi foarte profitabil.

Poți păstra echipamentele restaurantului în perfectă stare cu serviciul profesionist de întreținere oferit de TC Romania Crown Cool. Rețeaua de service cu acoperire națională îți poate asigura liniștea de care ai nevoie pentru a te focusa pe activitatea propriu-zisă, nu pe grijile că echipamentele HoReCa s-ar putea să te lase când ți-e lumea mai dragă.

Serviciul de service echipamente pentru restaurante include:

  • repararea sistemelor frigorifice (mașini de gheață, dulapuri congelatoare, lăzi frigorifice, vitrine de răcire, camere frigorifice);
  • menținerea eficienței echipamentelor termice de bucătărie (cuptoare pentru pizza, grătare, cuptoare cu convecție, friteuze, aparate de preparat shaorma etc.);
  • întreținerea și repararea mașinilor de spălat vase;
  • service-ul echipamentelor electromecanice (mașini de tocat carne, malaxoare, cuțite electrice etc.).

Efectuând întreținerea completă a echipamentelor restaurantului, se asigură toate tipurile de lucrări de reparații și reglaje necesare. Lista echipamentelor tehnologice ce urmează a fi verificate este stabilită în contractul de prestare de servicii încheiat cu furnizorul TC Romania Crown Cool – servicii de service.

Service întreținere echipamente profesionale pentru un restaurant

Monitorizarea regulată a funcționării echipamentelor operate pe teritoriul restaurantului îți va permite să menții echipamentul în stare perfectă de funcționare, să îl cureți în timp util și să înlocuiești consumabilele. Riscul de forță majoră în acest caz este redus la minimum.

Ce este special la repararea echipamentelor pentru restaurante?

Achizițiile de echipamente frigorifice sau de gătit la cald reprezintă o investiție de afaceri pe termen lung destul de costisitoare. Amortizarea întregii cheltuieli făcute inițial depinde în mare măsură de frecvența necesară de întreținere a dotărilor din bucătăria profesională.

Ce afectează degradarea echipamentelor dintr-o bucătărie de restaurant?

  • sarcinile zilnice prea mari: schimbările bruște de temperatură, perioada prea lungă de utilizare;
  • instalarea inițială incorectă a echipamentelor;
  • serviciile realizate de persoane necalificate în momentul când apar anumite defecțiuni (chiar și minore).

Un specialist competent va corecta rapid și profesional consecințele exploatării și repararea echipamentelor restaurantului. 

Orice unitate de catering, folosește echipamente frigorifice. Din păcate, proprietarii uită adesea că pentru o funcționare corectă și pe termen lung, dispozitivele trebuie inițial conectate și întreținute corespunzător. Personalul de specialitate de la compania TC Romania Crown Cool efectuează reparații, instalare și întreținere în toată țara cu cel mai înalt grad de profesionalism. 

Ce să faci dacă un echipament profesional din restaurantul tău nu funcționează?

Uneori se întâmplă ca echipamentul să se defecteze în timpul zilei de lucru și să devină necesare reparații urgente. 

Pentru a obține cel mai rapid ajutor, trebuie doar să suni la numărul de contact de pe site-ul tcromania.com +40 726-308 900! O echipă de la compania TC Romania Crown Cool va fi la tine în cel mai scurt timp posibil, va efectua o diagnoză amănunțită și va trece la repararea echipamentului mai repede decât crezi.

Dacă te interesează detalii despre service-ul TC Romania Crown Cool pentru echipamente HoReCa intră pe tcromania.com chiar acum!

Articolul Anterior

Huawei Band 7: mai subțire și mai slabă, brățara ceas conectată cu un afișaj extraordinary.

Articolul Urmator

Ce rochie purtăm la birou?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *