Huawei Band 7: mai subțire și mai slabă, brățara ceas conectată cu un afișaj extraordinary.

Huawei Band 7 nu este o rotație echivalentă cu modelul târziu; pur și simplu încă mai adaugă câteva buletine. În primul rând, Huawei band 7 poartă ca predecesor un ecran AMOLED de 1,47 inchi și se laudă cu un design lung, cu un ecran de sticlă arcuit. De asemenea, puteți găsi un buton activ pe marginea din dreapta.

Cu toate acestea, în ciuda acestor asemănări, Huawei are brățara sa de ceas foarte grațioasă. Huawei Band 7 evaluează doar 44,3 x 26 x 9,99 mm. Prin echivalență, Banda 6 a evaluat 43 x 25,4 x 11,45 mm și a considerat 18 grame. Noua generație este, prin urmare, mult mai subțire, dar și mai subțire. Așadar, Huawei a reușit de asemenea să reducă unitatea de greutate a Band 7 cu 2 grame, care numără doar 16 grame. Este posibil să nu experimentați diferența și pur și simplu este încă o scădere de peste 10% echivalentă cu Huawei Band 6.

Huawei Band 7 se potrivește bine cu tot timpul laudă pe ecran:

Balonul principal al Huawei Band 7 este acompaniamentul pentru tot timpul pe ecran, deoarece ceasurile de ultimă generație pot acționa. Această laudă vă oferă să continuați pentru a fi capabil să scanați ora chiar și atunci când ecranul este oprit. Prin urmare, se descurcă cel mai bine decât renumitele trupe ale altor mărci în acest punct.

Din punct de vedere estetic, în acel loc sunt 4 culori diferite din care să alegi și mai mult de 8.000 de cadrane. La fel pentru durata de viață a bateriei, este de aproape 2 săptămâni sau 10 zile doar în cazul utilizării intense. Dacă vă confruntați cu pierderea bateriei, o încărcare rapidă de 5 minute vă va oferi 2 zile de viață a bateriei.

Detectoarele încorporate permit accesul unui accelerometru, giroscop și element optic de detectare a frecvenței pulsului. Poate monitoriza adecvat la 96, spre deosebire de tipurile de acțiune, și poartă, de asemenea, identificarea inteligentă a 6 sporturi.

Huawei a fondat 2 ediții diferite ale Band 7: un model acceptabil și o ediție NFC care vă va oferi să creați plăți cu servicii și terminale bine adaptate. Brățara ceasului este în prezent disponibilă doar în China de la 269 de yuani (39 de euro). Așa cum a fost cazul cu Band 6, bănuim că o ediție externă ar fi bine să fie configurată în curând.

Învelire:

Tot timpul-On Display este nou-nouț, ramele afișajului au devenit mai subțiri, iar aparatul este cu 1 mm mai subțire și cu 2 grame mai ușor în ansamblu. Alături de bogăția capacităților, alternative bune pentru acțiuni sportive, bunăstare și bunăstare și aplicația Well-Being ușor de utilizat, Huawei a aranjat împreună un pachet cu adevărat captivant.

Sunt moderat înclinat să-mi rescriu credința. Meditează Huawei Band 6 pentru a ajunge la echivalență cu benzile celorlalte mărci.

Dacă sunteți iubitor de huawei, atunci este bine potrivit și compatibil cu telefonul dvs. Poate fi atașat și la alte telefoane, dar vă puteți bucura de toate funcțiile sale cu telefoanele huawei.

Articolul Anterior

Ce este bun în Huawei Nova Y 70?

Articolul Urmator

Importanța unui serviciu de service pentru echipamentele HoReCa

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *