Ce este bun în Huawei Nova Y 70?

Smartphone-ul Huawei Nova Y 70 va fi lansat în anul 2022. Este suprapus de chipset Qualcomm Snapdragon 680, 4 GB de RAM și 128 GB de memorie internă.

Huawei Nova y70 ține sistemul de operare Android v12.0 departe de colț. Se atașează la o baterie Li-Po 6000 mAh, nedetașabilă. Are un ecran IPS de 6,75 inci cu rezoluție de 720 x 1600 px. Tehnologia IPS este printre cele mai importante tehnologii LCD din întreaga lume.

SISTEM:

Huawei Nova Y 70 continuă să funcționeze cu sistemul de operare Android v12.0 departe de jurnal și pur și simplu microcodul Nova Y 70 poate fi ridicat la o ediție mai nouă a sistemului de operare.

AFIŞA:

Dimensiunea ecranului este evaluată în ini, în diagonală de la un colț la altul. Ecranul tactil capacitiv IPS de 6,75 inci cu rezoluție de 720 x 1600 px este o masă multitouch.

MEMORIE:

RAM-ul smartphone-ului (4 GB) nu poate fi aruncat în aer. Memoria (128 GB) poate fi aruncată în aer cu un card microSD.

APARAT FOTO:

Camera lui Huawei Nova Y 70 este echipată cu autofocus. Autofocusul este o caracteristică a camerei care calibrează focalizarea camerei fotografice, ceea ce este o caracteristică decentă a acestui smartphone.

CONECTIVITATE:

Nova Y 70 este competentă 3G și 4G. Acest smartphone are un receptor GPS încorporat. GPS este un aranjament de navigație stabilit pe planetă care oferă scopul poziției geografice precise a lumii. Acest smartphone Huawei are un set radio FM.

BATERIE:

Li-Po eficient de 6000 mAh, bateria nedetașabilă, oferă smartphone-ului o rezervă eficientă a bateriei.

CARACTERISTICI:

Detectoarele smartphone-urilor evaluează cantitățile active și le transmit către aplicația C.P.U… Accelerometrul telefonului este un element electronic încorporat care evaluează înclinarea și gestul. Un element de detectare a amprentei este printre cele mai confortabile și de încredere mijloace de a vă proteja smartphone-ul. Detectorul de proximitate detectează când un utilizator ține telefonul aproape cu fața în timpul unui apel și amână afișajul pentru a menține apăsarea tastaturii și absorbția bateriei de pe ecran. Nova Y 70 are o capacitate SIM dublă, ceea ce înseamnă că puteți introduce 2, spre deosebire de cartelele SIM, și să le utilizați pe ambele de la un singur telefon.

Specificațiile de mai sus sunt susținute de informațiile oficiale ale producătorului.

Concluzie:

Noul HUAWEI nova Y 70 este creat pentru utilizatorii de nivel inițial sau cei care caută să aibă un al doilea telefon în husă. Specificațiile standard nu sunt create pentru ridicarea epuizantă. Pur și simplu, am fost la fel de uimit să simt nicio întârziere la gimmick încă în timpul multitasking-ului.

Simplele jocuri se execută fără probleme pe ecranul mare și frumos. Ecranul este, de asemenea, manevrabil la mai multe atingeri. Scrupul singuratic pe care îl am cu HUAWEI nova Y 70 este că este un magnet de marcaj. Spatele luminos înseamnă că vei permite zeci de estompări. Nu aș spune că îmi place asta și voi avea tot timpul cu mine un material sau un șervețel pentru a clarifica suprafața. Așadar, a avea un caz de caz ar ajuta foarte mult.

Dacă doriți să creați schimbarea, puteți începe încet cu noul HUAWEI nova Y 70 aici. Are un preț de doar 699,00 RM și puteți face achiziția la magazinul autorizat HUAWEI.

Articolul Anterior

Cum să aduci o parte din spiritul de acasă într-o locuință închiriată sau într-o cameră de cămin, fără mulți bani

Articolul Urmator

Huawei Band 7: mai subțire și mai slabă, brățara ceas conectată cu un afișaj extraordinary.

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *