Huawei Mate XS 2 – un telefon pliabil cu adevarat spectaculos!

Huawei este un brand renumit pentru piata telefoanelor mobile inteligente. Constant acest brand aduce inaintea consumatorilor modele noi de telefoane. Un astfel de model de telefon smart recent lansat de cei de la Huawei este modelul Mate XS 2. Acesta este unul dintre cele mai spectaculoase telefoane mobile din categoria acelora pliabile. Daca vrei sa beneficiezi de avantajele pe care le ofera telefoanele cu ecranul pliabil, in ceea ce urmeaza vei afla mai multe detalii despre caracteristicile si functionalitatile celui mai recent telefon pliabil lansat de Huawei.

Aspectul telefonului Mate XS 2

Cu o greutate cu putin peste 250 de grame, cel mai nou model de telefon pliabil de la Huawei cauta sa fie un dispozitiv 2 in 1. Din acest punct de vedere telefonul vine sa imbine aspectul ergonomic, avand dimensiunile si utilitatea unui telefon smart clasic, cu ecranul unei tablete. Prin prisma faptului ca ecranul pliabil se aliniaza perfect la nivelul display-ului si al balamalelor, avem in vedere un telefon ultra subtire.

Grosimea telefonului atunci cand este pliat este de 11 mm, iar cand ecranul este deschis, grosimea este de doar 5,4 mm. Modul prin care telefonul se pliaza este cu adevarat o solutie indrazneata a celor de la Huawei. Datorita faptului ca ecranul se „pliaza” spre exterior, linia respectiva pe care se „pliaza” telefonul nu este deloc pronuntata nici in ceea ce priveste vizibilitatea, dar nici in ceea ce priveste atingerea.

Materiale rezistente si de calitate

Cele mai citite articole

Pornind de la faptul ca un telefon care este realizat aproape complet dintr-un ecran este expus la zgarieturi, cei de la Huawei au ales materiale foarte rezistente si de calitate superioara,profita acum de oferta Mate XS 2. Ecranul este realizat din materiale dure si dintr-un compozit cu rezistenta ridicata la zgarieturi. Peste ecran este aplicat un strat protector. Structura stratificata a ecranului inseamna o rezistenta mai mare la socuri si are rolul de a amortiza un eventual impact.

Dincolo de materialele rezistente folosite pentru ecran, avem in vedere margini realizate din aluminiu. Aceste margini sunt putin mai ridicate pentru ca in momentul in care telefonul este asezat pe o suprafata plana, ecranul sa nu aiba contact direct cu suprafata respectiva si sa nu se zgarie. Balamaua telefonului cu ecran pliabil este foarte solida.

Ecran mare ce ofera claritate

Telefonul Mate XS 2 de la Huawei propune un ecran de 7,8 inchi atunci cand acesta este deschis. Cu un asemenea display poti folosit telefonul mobil foarte similar ca pe o tableta. Calitatea ecranului este una exceptionala prin prisma claritatii pe care o ofera prin intermediul ecranului de tip OLED 10 bit cu 1 miliard de culori si nuante. Frecventa ecranului este de 120Hz.

Performante si memorie de stocare

In cele din urma ajungem la performanta si capacitatea de stocare a telefonului Mate XS 2 de la Huawei. Procesorul este de tip Snapdragon 888. Memoria RAM este de 8 GB, iar memoria de stocare poate fi de 256 GB, respectiv de 518 GB, in functie de versiunea pentru care optezi. Memoria de stocare poate fi marita prin adaugarea unui micro SD.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Ce rochie purtăm la birou?

Articolul Urmator

Cauti un laptop business cu ecran mare? Alege Huawei MateBook D16!

Cele mai populare