Cauti un laptop business cu ecran mare? Alege Huawei MateBook D16!

Daca esti in cautarea unui laptop de tip business si care in acelasi timp sa ofere un ecran mare, poti sa ai in vedere modelul Huawei MateBook D16. Acesta este ultimul model lansat de cei de la Huawei din gama MateBook D si propune utilizatorilor un ecran de 16 inchi, performante ridicate, un design foarte elegant, si toate acestea la un pret cu adevarat competitiv. Iata principalele puncte forte ale acestui model de laptop.

Design-ul laptopului

Chiar daca nu aspectul unui laptop este principalul element pe care il luam in considerare atunci cand urmeaza sa achizitionam un astfel de dispozitiv, trebuie spus ca si acest element este important. Din acest punct de vedere laptopul Huawei MateBook D 16 Intel atrage in primul moment printr-un design elegant, minimalist si foarte subtire. Corpul metalic al laptopului cu finisaje elegante este primul capitol la care puncteaza noul model de laptop de la Huawei. Finisajul mat nu permite pastrarea amprentelor pe carcasa laptopului. Acest design ii confera laptopului un aspect de business impecabil.

Tastatura numerica

Pentru un laptop de business tastatura este foarte importanta. In cazul modelului MateBook D16 regasim o tastatura numerica de tip numpad in partea dreapta a laptopului. Tastele sunt iluminate in doua trepte de intensitate, iar cele patru taste functionale regasite in partea de deasupra celor numerice sunt foarte utile pentru anumite functionalitati. Merita adaugat si aspectul privind cursa tastei de 1,5 mm, aceasta favorizand apasarea lina care asigura o revenire elastica si linistitoare a tastelor. Capacul din policarbonat este rezistent si este acoperit cu mai multe straturi de vopsea.

Performantele laptopului

Cele mai citite articole

Dupa ce privirea ne-a fost captivata de aspectul si de design-ul laptopului, dar si de cum arata tastatura, urmeaza sa descoperim performantele oferite de acest model de laptop de la Huawei. Procesorul Intel Core din seria H de generatia a 12-a ofera performante foarte ridicate pentru o multime de sarcini care pot fi indeplinite pe laptop. Cele 14 nuclee asigura o functionalitate foarte eficienta atat pentru sarcini simple, cat si pentru multitasking. Tocmai din acest punct de vedere modelul Huawei MateBook D16 Intel poate fi o alegere inspirata pentru cei care sunt in cautarea unui laptop business.

Ecranul mare

In momentul in care decizi sa investesti in modelul MateBook D16 de la Huawei nu doar ca vei avea la dispozitie un dispozitiv performant si cu portabilitate ridicata, dar vei avea la indemana un ecran de 16 inchi. Un astfel de ecran este foarte util pentru rezolvarea diferitelor task-uri atat la birou, cat si acasa. Este un ecran perfect pentru cei care cauta o vizibilitate foarte buna si care totusi isi doresc sa ramana la portabilitatea unui laptop.

Portabilitatea mare

Concluzionam prin prezentarea unui alt punct forte al modelului Huawei MateBook D16 Intel pentru cei care isi doresc un laptop business performant. Toate performantele procesorului Intel Core si ecranul de 16 inchi sunt „impachetate” intr-un laptop avand dimensiunile unui laptop cu diagonala de 15,6 inchi si care are o greutate de doar 1,7 kg. Prin urmare vorbim despre un laptop cu portabilitate foarte mare.

Cele mai citite articole