Criteriile pe baza carora alegi un spatiu comercial de inchiriat bun

Inainte de a da startul unei noi afaceri, inainte de a extinde o afacere de suflet, este bine ca administratorii, cei care detin respectiva afacere sa gaseasca si un spatiu bun in care sa isi desfasoare activitatile. Asadar, cei care se afla in cautarea unui spatiu comercial pe care doresc sa il inchirieze, trebuie sa stie pe baza caror criteii trebuie sa faca aceasta alegere, pretul nefiind singurul lucru important care trebuie avut in vedere.

Pentru ca lista de spatii comerciale de inchiriat Timisoara este foarte lunga si bogata, specialistii ofera detalii asupra unor factori ce trebuie luati in considerare atunci cand se decide cautarea unui spatiu comercial potrivit fiecarei afaceri in parte.

Inchirierea spatiului comercial – o decizie cu bataie lunga de care depinde profitul afacerii

Inainte de a inchiria un spatiu comercial, este important ca oamenii sa tina cont de perioada de inchiriere. Aceasta trebuie sa fie mai mare de un an, cu posibilitatea de a fi prelungita, astfel incat sa fie evitata mutarea locatiei intr-un moment sau intr-un loc mai putin favorabil. Apoi, se va pune mare accent pe dotarile de care dispune spatiul comercial respectiv. Acesta trebuie sa aiba toate utilitatile, astfel incat activitatea sa poata fi pornita in cel mai scurt timp fara investitii suplimentare, in caz contrar perioada de asteptare va insemna pierderi de bani la nivelul companiei.

Cele mai citite articole

Mai mult decat atat, este foarte importanta locatia spatiului comercial de inchiriat, daca se poate ajunge foarte usor cu masina personala, cu mijloacele de transport in comun, daca sunt suficiente locuri de parcare pentru angajati, clienti, furnizori si colaboratori si daca se afla intr-o zona foarte tranzitata. Ceea ce inseamna ca vadul comercial este foarte important pentru atragerea noilor clienti, direct proportional cu publicitatea care poate fi facuta online sau offline

Marimea spatiului comercial de inchiriat este foarte importanta, astfel incat lucrurile sa nu fie prea inghesuite, dar nici sa nu ramana prea mult spatiu ce nu poate fi “umplut” cu nimic. Decorul spatiului comercial de inchiriat arata nivelul de implicare al proprietarului si poate face o prima impresie pozitiva sau negativa celor care sunt nevoiti sa se deplaseze la sediu.

Succesul unei afaceri este direct proportional cu spatiul comercial inchiriat, de aceea antreprenorii trebuie sa studieze piata, sa vada daca in zona exista concurenta sau posibilitatea de deschidere a unei afaceri cu acelasi domeniu de activitate care ar mai putea “fura” din clienti. Mai mult decat atat, cei care intr-adevar doresc sa inchirieze spatiul comercial perfect trebuie sa tina cont si de existenta cablurilor de comunicare telefonice si de internet atat de necesare oricarei activitati si dacca exista posibilitate schimbarii furnizorilor acestor servicii.

Nu in ultimul rand, regulamentul zonal trebuie avut in vedere inca dinainte de inchirierea spatiului comercial. Este posibil sa existe reglementari in zona prin care se interzice o anumita activitate, tocmai cea desfasurata de compania ce urmeaza sa fie amplasata in respectiva locatie. Este obligatoriu ca oamenii de afaceri sa stie ca trebuie sa aleaga o zona intens tranzitata, cu mult trafic, pentru mai multa vizibilitate.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum sa iti alegi anvelopele de iarna si la ce caracteristici sa fii atent?

Articolul Urmator

Ceasurile Casio G-Shock sunt ceasurile barbatesti perfecte

Cele mai populare