Ceasurile Casio G-Shock sunt ceasurile barbatesti perfecte

Daca in cazul femeilor ceasurile sunt caracterizate prin finete, prin forme si dimensiuni ceva mai micute, barbatii cauta ceasuri rezistente, cat mai mari, cu aspect premium si foarte usor de folosit, cu diverse functii speciale. Un ceas masculin este un ceas care spune totul despre personalitatea barbatului care ajunge sa il poarte. Casio a inteles de mult timp acest lucru si a lansat ceasuri G shock, pe care le poti comanda si de la japora.ro.

Din 1980, cand au fost lansate, ceasurile G-Shock au uimit prin calitatile lor deosebite, tehnice si estetice, prin rezistenta mare la uzura si prin constructia solida. Cu alte cuvinte Casio a reusit cu aceste ceasuri G shock sa transforme imposibilul in posibil. Cand un ceas cadea de la distante mari riscul sa nu mai functioneze deloc era urias.

Casio a schimbat insa teama in uimire cand a scos pe piata ceasurile G-Shock, disponibile si pe Japora.ro la preturi bune, rezistenta acestora la cadere libera fiind excelenta. De la 10 metri inaltime poti arunca un ceas G-Shock si nu va pati nimic, poti sa intri sub apa cu el la 10 bari-20 bari si nu ai nimic, la 100 m sub apa ceasul functioneaza. Bateriile ceasurilor de la Casio tin si 10 ani, alta bila alba.

Cele mai citite articole

Casio a lucrat la aceasta gama de ceasuri nu mai putin de doi ani, timp in care a desfasurat teste de anduranta si s-a gandit la o structura foarte solida pentru a multumi toti clientii care apreciaza Casio.

Pe langa rezistenta, ceasurile G-Shock vin si cu: iluminare cu LED, cu rezistenta mare la campuri magnetice puternice, la socuri, cu afisaj complex, analog, digital, analog si digital, cu temporizator si indicator mach, cu geamuri din cristal mineral si carcase din materiale rezistente, curele foarte bine realizate.

Afisarea orei exacte este facuta cu o precizie uimitoare, ceasurile Casio nu raman in urma si sunt acele ceasuri pe care chiar te poti baza oriunde te-ai afla.

Cele mai citite articole