Coșuri cadou wow pentru orice ocazie – coșuri cadou gourmet de la gourmetGIFT.ro

Uneori, ideile simple sunt cele mai bune și ajung să impresioneze cel mai mult atunci când este vorba despre cadouri. Tot mai populare și în România, coșurile cadou sunt ideale de oferit în foarte multe contexte. Sunt practic un gen de cadouri universale, extrem de elegante, gesturi purtatoare de mesaje puternice. Pot fi oferite ca atare sau alături de alte cadouri mai personale, în funcție de situație. Însă cert este că astfel de cosuri cadou gourmet sunt excelente pentru a constitui atât cadouri în relații de familie sau între prieteni, cât și cadouri pe plan profesional – cadouri corporate.

Se obișnuiește ca firmele de prestigiu, care își doresc o imagine impecabilă în domeniul lor, să ofere angajaților și colaboratorilor, cel puțin de Paște și de Crăciun, coșuri cadou gourmet. Evident, trebuie selectate coșuri cadou corporate de la furnizori de specialitate, așa cum este gourmetGIFT.ro, expert în domeniu, cu experiență de peste 10 ani și un portofoliu vast de clienți business.

Orice coș cadou trebuie să genereze efectul wow, adică să surprindă plăcut de la primul contact vizual. Un coș cadou gourmet autentic trebuie să fie echilibrat, dar festiv, cu aură elegantă, exclusivistă. În principiu, coșurile cadou se potrivesc în orice ocazie, dar este ideal să comanzi din colecțiile dedicate – de exemplu coșuri cadou de Paște, coșuri cadou de Crăciun, coșuri cadou de 8 martie. De asemenea, pe plan personal, se pot oferi coșuri cadou pentru nași, fini, părinți, familie extinsă, prieteni etc.

Un coș cadou premium cuprinde doar produse de la branduri de top, de obicei băuturi pline de rafinament (whisky, șampanie, vinuri deosebite, vinars), cafea exclusivistă (inclusiv branduri italiene precum Trucillo sau Excelsior, importate mai nou în România), ciocolată și alte selecții de dulciuri sau produse gourmet.

Pentru firme, aceste coșuri cadou wow pot fi chiar personalizate la cerere. Pentru comenzile online ale persoanelor fizice, se pot găsi fel de fel de variante impresionante. În ambele cazuri, coșurile cadou sunt livrate prin curier, la momentul dorit, la adresa solicitată. În contextul pandemiei, firmele pot comanda coșuri cadou de Paște 2021 cu livrare la mai mulți destinatari, pe aceeași comandă.

„Produsele noastre sunt atent selecţionate din întreaga lume. Selectarea acestor produse necesită un nivel extrem de ridicat de angajament şi de integritate. Vă oferim cosuri cadou unice, elegant ambalate, pentru orice buget, care fac obiectul unor note elegante şi rafinate. Varietatea produselor noastre satisface chiar şi cele mai rafinate gusturi culminând  intr-o impresie cu adevărat profesionistă şi de bun gust. Varietatea produselor din ofertă acoperă o paletă largă de nevoi, segmentate pe următoarele categorii: Coşuri cadou Exclusiviste, Coşuri cadou Traditionale, Coşuri cadou pentru buget redus, Cadouri pentru copii”, se precizează pe https://cosuri.gourmetgift.ro.

Moet Chandon, Jack Daniels, Chivas Regal, Feletti, Valentino, Lindt, Heidi, Illy, Lavazza, SweetClub, Vergnano Caffe, Maison De Sauveterre sunt doar câteva exemple de branduri selecționate pentru coșurile cadou marca gourmetGIFT.ro. Cele mai solicitate cosuri cadou pentru ocazii speciale sunt cele cu produse internaționale, mai ales cu produse de origine italiană. Însă specialistul în coșuri cadou promovează an de an și variantele de coș cadou tradițional românesc, cu produse de origine românească, de asemenea de la producători de top, cu branduri premium, exclusiviste (printre altele, vinuri, țuică și palincă, toate autentice românești).

Articolul Anterior

Știai că poți comanda Grădina de vară, de Paullina Simons de la LIBREX, cu transport gratuit?

Articolul Urmator

De ce sa porti aur? Beneficii incredibile ale acestui material asupra organismului

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *