Știai că poți comanda Grădina de vară, de Paullina Simons de la LIBREX, cu transport gratuit?

La început de an, probabil te gândești deja la toate cărțile pe care vrei să le citești în cele 12 luni ale lui 2021. Probabil că anul trecut ți-ai redescoperit pasiunea de a citi sau ți-ai dat seama că ai timpul necesar pentru a parcurge măcar o carte pe lună, așa că sperăm să nu renunți la acest obicei. Iar dacă ne gândim bine, nici nu contează ce gen de cărți citești, cât timp îți aduc bucurie. Unii oameni se deconectează după o zi grea de lucru citind cărți de dragoste, altii au nevoie de adrenalină, așa că optează pentru cărți polițiste, thrillere sau cărți horror, iar unii oameni vor sa devină cea mai bună versiune a lor și aleg cărțile de dezvoltare personală. Indiferent care sunt cărțile tale preferate, important este să citești măcar 10 minute în fiecare zi. Cititul nu este doar relaxant, dar are și o acțiune benefică asupra creierului și te ajută să îl menții în formă cât mai mult timp. 

Dacă vrei să începi anul citind cărți foarte bune, îți recomandăm noutățile editoriale de la LIBREX, singura librărie online din România care oferă transport gratuit la fiecare comandă, indiferent de valoarea acesteia. LIBREX a acordat livrare gratuită încă din prima zi a Stării de Urgență de anul trecut și astfel a încurajat mii de români să citească. Pe site vei găsi cele mai populare cărți publicate în ultimii ani, dar și cărți nou-apărute, din diferite domenii, iar prețurile sunt excelente. În plus, periodic vei putea beneficia de oferte speciale, cum ar fi pachete de cărți sau reduceri substanțiale. 

Cele mai citite articole

Topul cărților comandate anul trecut a fost dominat de beletristică, iar pe podium s-au aflat și romanele de dragoste și thrillerele. Românii adoră aceste genuri literare și se poate observa și din vânzările librăriei online LIBREX. Dacă și ție îți plac cărțile de acest gen, avem recomandarea perfectă pentru tine: Gradina de vara, de Paullina Simons. Este ultimul volum din trilogia Călărețul de aramă (celelalte două fiind Călărețul de aramă, Tatiana și Alexander)

Seria prezintă parcursul prin viața a unui cuplu ce întâmpină tot felul de probleme apăsătoare și se desfășoară pe două treimi din secolul 20. De asemenea, acțiunea este plasată pe trei continente. Povestea de dragoste dintre personajele principale, Tatiana și Alexander începe în Leningrad, după război și se continuă în America, tărâmul făgăduințelor. Din dragostea lor s-a născut Anthony, însă cu toate acestea, se simt ca doi străini într-o lume în care nu se regăsesc. Cei doi vor încerca să se adapteze noii vieți și să înfrunte toate problemele, astfel încât să își găsească fericirea. Pentru a afla dacă au reușit, tot ce trebuie să faci este să citești această serie literară superbă, care te va cuceri de la primele pagini. Se citește foarte ușor, datorită modului unic de scriere al autoarei și cu siguranță vei vrea să afli cât mai repede ce se întâmplă cu personajele.

Ce spui? Te-am convins să alegi această serie pentru anul 2021? 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

De ce sa lucrezi cu Art Studio Bucuresti

Articolul Urmator

Coșuri cadou wow pentru orice ocazie – coșuri cadou gourmet de la gourmetGIFT.ro

Cele mai populare