Cele mai frumoase 5 buchete de toamnă pe care le poți comanda de la florăria online Maison d’Or

Ne îndreptăm cu pași repezi spre ultima lună de toamnă și probabil te întrebi și tu când a trecut atât de repede timpul. Ce-i drept, de obicei, ultimele luni din an trec mai repede sau cel puțin așa ni se pare nouă, deoarece ne concentrăm pe oportunitățile oferite de un nou an.

În cazul în care ești în căutarea unui cadou perfect pentru toamnă, avem recomandarea ideală pentru tine: un buchet de toamnă pe care îl poți comanda de la o florărie online. De aceea, în continuare îți vom prezenta cinci buchete de flori de pe maisondor.ro, ideale pentru ultima lună de toamna și nu numai!

1.     Buchet 25 Trandafiri Portocalii

Nu-i așa că ori de câte ori vrei să dăruiești buchete de trandafiri, alegi trandafirii roșii? Noi îți propunem să acorzi mai multă atenție și trandafirilor portocalii, deoarece au o frumusețe aparte și pot fi dăruiți în orice împrejurare. Trandafirii portocalii semnifică energia și pasiunea și de multe ori sunt asemănați forței focului. În trecut, nu erau disponibili atât de ușor, așa că oamenii îi apreciau și mai mult pentru frumusețea lor. De aceea, îți recomandăm să dăruiești trandafiri portocalii atât persoanei iubite, dar și persoanelor dragi din viața ta, când vrei să le impresionezi.

2.     Buchet De Toamna Cu Germini Și Craspedia

Din categoria buchetelor-fantezie pentru toamnă, avem această recomandare superbă, care va impresiona pe oricine. Buchetul este format atât din flori, dar și din materiale decorative la care poate nici nu te-ai fi gândit, dar care ajută la formarea unui aranjament floral deosebit: germini, craspedia, minirosa galbena, frunze de stejar natur, asclepias portocaliu,pampas, frunze cordyline, pere, dovleci ornamentali. Acest buchet poate fi dăruit cu succes atât în preajma Halloween-ului, dar și de Sfinții Mihail și Gavriil spre exemplu.

3.     Buchet De Toamnă Cu Trandafiri Și Amaranthus

Dacă vrei să dăruiești un buchet elegant, special, care impresionează prin culorile sale și prin design, acesta este exact ce ai nevoie. Este un buchet potrivit pentru persoanele foarte apropiate ție, cu precădere pentru persoana iubită și este compus din: amaranthus roșu, trandafiri roșii, hortensie, brassica, lisianthus, mere și alte materiale .După cum poți observa și din imagine, și în cazul acestui buchet se combină foarte frumos florile cu elementele decorative speciale, cum sunt merele, ceea ce îi conferă un aer tomnatic.

4.     Buchet De Flori Cu Trandafiri Galbeni Și Germini Crem

Printre culorile oficiale ale toamnei, se află la loc de cinste și nuanțele de galben, crem și maro, așa că nu ezita să dăruiești buchete în care se împletesc cu succes. Buchetul pe care ți-l propunem este realizat din hortensie roșie, trandafiri galbeni, germini crem,  pampas, asparagus maro, conifer și alte materiale.

5.     Buchet De Flori Cu Germini Și Garoafe

În centrul atenției ultimului buchet pe care ți-l recomandăm astăzi, se află garoafele. Știm că poate consideri garoafele flori cu o conotație oarecum negativă, fiind oferite cu precădere la înmormântări, însă te asigurăm că semnificația lor este total diferită și că le poți dărui cu succes la orice ocazie.

Sperăm că ți-au plăcut recomandările noastre și că vei alege aceste buchete pentru a le dărui persoanelor dragi din viața ta, indiferent de motiv!

Articolul Anterior

Noțiuni importante pe care trebuie să le afli înaintea procedurii de liposucție

Articolul Urmator

Top 5 jocuri de cazino populare în 2020

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *