Noțiuni importante pe care trebuie să le afli înaintea procedurii de liposucție

Liposucția este o opțiune pentru tine , dacă, în ciuda unei diete sănătoase și a multor exerciții fizice, zonele de grăsime de pe stomac, picioare, față sau coapse nu dispar. Nu te mai simți bine cu tine? Acorzi atenție corpurilor părinților și celor din familie, deoarece o dispoziție genetică este adesea responsabilă pentru crearea rezervelor de grăsime? Acestea cu greu pot fi eliminate în mod convențional. Deci, dacă în aceste cazuri, modul convențional nu aduce succesul dorit și te simți inconfortabil în orice fel de îmbrăcăminte, liposucția la stomac, coapse sau alte părți ale corpului este un posibil pas pentru a-ți îmbunătăți permanent stima de sine.

Câteva exemple ale necesității liposucției sunt:

  • Când exercițiile fizice și o dietă sănătoasă nu au succes
  • Ai o predispoziție genetică pentru kilograme în plus
  • După sarcină
  • Dacă dorești să îți reconfigurezi zonele cu probleme.

Liposucția – De ce clinica Dr. Panturu cea mai bună alegere?

Clinica Dr. Panturu este unul dintre principalele grupuri clinice pentru medicina plastică și estetică și îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate pentru liposucție. Face parte din imaginea de sine să lucreze numai cu materiale și produse chirurgicale de cea mai înaltă calitate. Pentru că numai atunci pot oferi cea mai mare siguranță posibilă și pot satisface cerințele individuale ale fiecărui pacient. 

Echipamentul medical și tehnicile chirurgicale ale clinicii Dr. Panturu îndeplinesc cele mai noi standarde tehnice și igienice. Aici vei avea garanția că numai specialiști special selectați îți efectuează liposucția și că sunt folosite doar cele mai moderne și mai sigure tehnici chirurgicale. De asemenea, medicii esteticieni țin cont de obiectivul de a pune în aplicare dorințele personale ale pacienților, cât mai precis posibil, în cadrul a ceea ce poate fi atins și vei afla cât costă operația de liposucție în timpul consultației.

Cerințele tale individuale pentru liposucție

Cu siguranță ai o idee clară despre ceea ce ai vrea să optimizezi în corpul tău cu liposucția . La prima ta consultație, poți explica aceste dorințe și poți discuta cu unul dintre specialiștii clinicii despre ce rezultat poate fi obținut în urma procedurii. 

Fiecare corp este individual și, prin urmare, fiecare liposucție este o procedură la fel de individuală, pe care specialiștii o planifică, consultându-se cu tine. Dorințele tale sunt în prim plan și sunt condiția prealabilă pentru crearea unui concept personal pentru procedură. Pe lângă depunerile individuale de grăsime, te deranjează excesul de piele? Poți primi sfaturi cu privire la opțiunile posibile pentru o combinație de liposucție și  lifting. Împreună cu medicul estetician, poți discuta calm toate opțiunile și metodele care îți sunt potrivite.

Liposucție: costurile procedurii

Costul procedurii de liposuctie depinde de care și cât de multe zone sunt tratate și care sunt tehnicile de liposuctie utilizate. De exemplu, dacă dorești o procedură suplimentară, o operație este mult mai complexă și, prin urmare, mai costisitoare. În cadrul unei consultații comune cu medicul estetician, acesta va fi bucuros să îți ofere o estimare a costurilor.

Articolul Anterior

De ce apare vertijul si de ce este necesar sa ii identificam cauzele

Articolul Urmator

Cele mai frumoase 5 buchete de toamnă pe care le poți comanda de la florăria online Maison d’Or

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *