Top 5 jocuri de cazino populare în 2020

Jocurile de cazino online au devenit din ce în ce mai populare în ultimele decenii. În prezent, jucătorii au ocazia să se bucure de jocurile preferate fără a părăsi confortul propriei case. Fiecare dintre cazinourile reputate oferă o mare varietate de jocuri de cazino, inclusiv sloturi, ruletă și diferite jocuri de masă și cărți, cum ar fi blackjack și poker.

Platformele de jocuri online sunt o modalitate accesibilă de a te distra și adesea oferă numeroase bonusuri atractive care te vor ajuta să începi călătoria ta în lumea jocurilor de noroc. Vom vedea în continuare care sunt cele mai populare opțiuni de joc în anul 2020.

Sloturile

Sloturile online atrag atenția multor jucători. Acesta este motivul pentru care acest tip de joc reprezintă o parte importantă a ofertei fiecărui cazino online. Sloturile online sunt similare celor din cazinourile terestre, oferind un joc simplist, dar captivant. Spre deosebire însă de cazinourile offline, cele online abundă în oferte de bun venit. Avantajul este că un jucător nou poate profita de cel mai bun bonus fără depunere pentru a începe să joace, fără să fie condiționat să investească banii proprii.

Avantajul sloturilor este că se bazează în principal pe noroc și nu există nevoia de abilități speciale, ceea ce face sloturile foarte atrăgători pentru oamenii care nu au experiență într-un cazino.

Cazinourile terestre au fost puternic lovite în timpul pandemiei din 2020, dar variantele lor online au beneficiat de o creștere extrem de mare a numărului de jucători noi. Sunt convenabile, sigure și oferă șansa de a vă juca din confortul propriei case. Merită să încerci și tu dacă nu ai făcut-o deja!

Texas holdem poker

Texas holdem este cea mai populară formă de poker în care jucătorii interacționează între ei în timpul jocului. Există, în cazinourile online, o versiune mecanică în care joci împotriva unui computer, dar știm cu toții că nimic nu depășește fiorul de a concura împotriva unor adversari real.

Metoda de joc este extrem de simplă. Fiecare jucător primește două cărți. Tabelul prezintă cinci cărți ale comunității. Scopul tău este să formezi cea mai bună mână posibilă pentru a-ți bate adversarii. 

Scopul fiecărui jucător este de a-și asuma riscurile corecte pe baza modului în care au pariat adversarii. În fiecare rundă, jucătorii pot mări pariul dacă simt că au o mână puternică. Persoana cu cea mai bună mână câștigă potul.

Blackjack

Blackjackul este o combinație de îndemânare și șansă. Scopul jocului este de a avea valori combinate ale cărților care se ridică la 21, și, de asemenea, de a bate mâna dealerului. Blackjack este un joc simplu dacă îl stăpânești corect. Online, există chiar și contoare de cărți care pot calcula șansele sau probabilitatea de a bate mâna dealerului.

În blackjack, cel mai bine este să începi prin învățarea regulilor de bază. Găsești online tabele create de experți care îți vor arăta cea mai bună decizie în funcție de valorile cărților pe care le ai. Un astfel de tabel se bazează pe ipoteze statistice.

Între cele mai populare variante de blackjack se numără 21 + 3 Blackjack, european, progresiv, spaniol 21 și multe altele. Dacă ești începător însă, te sfătuim să alegi varianta Classic Blackjack.

Ruleta

Ruleta este o parte importantă a ofertei unui cazinou online. Adesea, este primul joc testat de utilizatorii noi. Toate platformele de renume oferă diferite tipuri de ruletă online, împreună cu opțiuni de ruletă live.

Cele mai atractive variante includ ruleta europeană, americană și franceză. Diferența majoră dintre cele trei este prezența dublului zero în cea americană. Regulile jocului sunt simple. Dealerul aruncă o minge mică într-o roată în mișcare, iar jucătorii încep să parieze. Poți paria pe un anumit număr, o gamă sau o culoare – negru sau roșu. Dacă presupunerea ta este corectă, câștigi!

Așadar, jocul de ruletă este extrem de ușor de învățat, iar un începător poate juca cu încredere după doar câteva minute de urmărire a acțiunii. Acesta este un aspect crucial al motivului pentru care ruleta este atât de populară. De asemenea, ruleta este un joc social. Nu pariezi împotriva altcuiva. Într-un joc precum pokerul, speri să câștigi cât mai mulți bani de la adversar. În ruletă, nu există „părți” și fiecare poate face același pariu dacă dorește.

Articolul Anterior

Cele mai frumoase 5 buchete de toamnă pe care le poți comanda de la florăria online Maison d’Or

Articolul Urmator

Geacă sau palton? Ce alegi în funcție de ocazie

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *