Cea mai potrivita perioada a anului pentru a organiza o nunta

Exista anumite perioade din an in care cele mai multe cupluri isi organizeaza nuntile. Desigur, iti poti organiza nunta in orice luna si vei gasi cu siguranta o locatie disponibila si o formatie nunta, care sa cante la evenimentul tau.

Iata care sunt cele mai potrivite perioade in care sa iti organizezi nunta:

August

Zece la suta dintre cupluri se casatoresc in august, ceea ce o face a cincea cea mai populara luna pentru nunti. Luna august este o perioada populara pentru vacante (in special pentru studenti sau cei care lucreaza in invatamant), astfel incat oaspetii pot ajunge mult mai usor in aceasta perioada. Desi este una dintre cele mai calduroase luni ale anului, invitatii se vor simti cu siguranta bine si este un moment potrivit pentru ei sa angajeze o trupa pentru nunta asa cum este Andrei Raicu Band, care sa incante invitatii in serile calduroase, in timp ce savureaza bauturi reci si se distreaza.

Mai

Primavara este un sezon inerent romantic, iar cuplurile prefera cu siguranta florile de mai decat dusurile de aprilie! Mai este una dintre cele mai populare luni de nunta (11 la suta dintre cupluri se casatoresc in mai) dintr-un motiv intemeiat – vreme mai calda si senzatia de renastere si reinnoire pe care o aduce primavara, toate fiind atat de potrivite pentru o nunta. De fapt, primavara a fost istoric cel mai popular sezon pentru nunti, dar acum este pe locul trei.

Cele mai citite articole

Iunie

Vara aduce o perioada de relaxare si un mod de vacanta pentru multi, asa ca nu este surprinzator faptul ca iunie este una dintre cele mai populare luni pentru nunti, 12% dintre cupluri casatorindu-se in iunie. Vara este de fapt al doilea sezon cel mai popular pentru nunti, iar 30 la suta dintre cupluri se casatoresc in vara. Temperaturile din iunie tind sa fie ceva mai blande decat in iulie si august, asa ca nu este de mirare ca cuplurile aleg luna aceasta pentru petrecerile de vara.

Septembrie

Iata un aspect interesant despre nunti: Cuplurile adora nuntile din timpul toamnei. Se pare ca 38% dintre cupluri se casatoresc toamna, iar septembrie este a doua cea mai populara luna pentru a organiza o nunta, 15% dintre cupluri se casatoresc in acea luna. Septembrie este luna in care natura se transforma, dar ofera vremea inca calda a verii in multe parti ale tarii.

Octombrie

Octombrie a fost cea mai populara luna pentru nunti din ultimii doi ani consecutivi. De fapt, trei dintre cele mai populare date pentru nunti au avut loc in octombrie, conform statisticilor. Indiferent daca gazduiesti sau nu o nunta cu tema de toamna, perioada este una foarte interesanta – aerul este nici cald dar nici rece, vremea in general este confortabila, frunzele isi schimba culorile ceea ce inseamna ca pot fi facute fotografii superbe si poti folosi natura ca tematica de nunta pentru ca vei avea o multitudine de culori la dispozitie.

Toate aceste aspecte sunt foarte importante si este recomandat sa tii cont de ele in momentul in care iti alegi data nuntii.

Cele mai citite articole