Cat te costa o nunta in 2020?

Pretul unei nunti difera in functie de mai multe elemente implicate in organizare. Cu cat evenimentul este mai complex, cu atat este mai mare pretul, motiv pentru care iti recomandam sa iei in calcul urmatoarele aspecte si bugetul aferent fiecaruia. Tine cont de faptul ca este foarte posibil sa apara si cheltuieli neprevazute pentru care trebuie sa fii pregatit.

Locatia

Locatia este cea care costa cel mai mult. In foarte multe cazuri este posibil ca locatia sa includa si meniul, ceea ce inseamna ca pretul va fi si mai mare. Este insa important de luat in calcul locatiile de nunta bune sau foarte bune, avand in vedere ca evenimentul este, pana la proba contrarie, unic in viata mirilor. Chiar daca o locatie amplasata la periferie poate fi mai ieftina, zona si amenajarea pot sa strice complet evenimentul si fotografiile.

Taraful de nunta

Si taraful de nunta este foarte important si implica costuri. In functie de muzica pe care o vrei la nunta si de numeroase alte aspecte cum ar fi numarul de solisti, numarul de instrumentisti, durata de activitate a tarafului si numarul de piese suplimentare pe care le soliciti, pretul variaza.

Chiar daca poti fi tentat sa alegi un DJ pentru nunta, recomandarea noastra este sa ramai la ideea de taraf pentru nunti, deoarece membrii unei trupe vor asigura in cel mai bun mod entertainmentul la nunta ta si vor tine mereu invitatii pe ringul de dans, ceea ce de foarte multe ori un DJ nu va reusi. Vrei ca fiecare persoana sa se simta bine si sa se distreze iar cu ajutorul unui taraf vei obtine cu siguranta o astfel de atmosfera.

Decor

Foarte multe locatii ofera si decorul interior, insa atunci cand ai o tema pe care vrei sa o respecti sau un anumit design vazut in reviste pe care vrei sa il implementezi la nunta ta va fi necesar sa iei in calcul si elementele decorative asa cum sunt accesoriile pentru mese, scaune si pereti sau podea si florile. Poti angaja chiar un specialist care sa se ocupe de acest aspect.

Flori

Florile pentru sala de nunti, pentru domnisoarele de onoare, buchetul miresei si florile nasei sunt toate elemente de luat in calcul care modifica bugetul alocat nuntii. Alegand flori sezoniere vei reusi sa obtii cel mai bun pret, in timp ce florile exotice sau cele greu de gasit vor costa mult mai mult.

Rochie si costum

Rochia de mireasa si costumul de ginere ocupa un loc foarte important in bugetul alocat nuntii. Aici preturile difera foarte mult si depinde doar de miri ce anume vor alege. Uneori vor intra in calcul si rochiile domnisoarelor de onoare. Tot ce conteaza este ca materialele sa fie de calitate si croiul sa se potriveasca fizicului persoanei care poarta hainele. In rest, mirii au liber la creativitate in acest sens.

Toate aceste elemente sunt importante la o nunta si practic evenimentul nu ar exista fara ele, motiv pentru care trebuie gandite bine.

Articolul Anterior

Cea mai potrivita perioada a anului pentru a organiza o nunta

Articolul Urmator

Descopera top 4 avantaje de care ai parte cand esti mereu la curent cu stirile din sport!

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *