Ce jucării adoră copiii? Iată ce cadouri să le faci micuților

Vin Sărbătorile sau se apropie aniversarea zilei de naștere și nu știi ce să alegi din oferta de cadouri pentru copii. Te ajutăm cu sugestii de cadouri frumoase, sigure, originale și distractive, cum sunt jucăriile din librăria CLB, ca să oferi darurile potrivite pentru cei mici:

Jocuri de construcție

Printre cele mai îndrăgite jucării se numără seturile de construcție: cuburi, cărămizi, machete de trenuri, locomotive sau avioane. Acestea ajută la dezvoltarea creativității și contribuie la socializare, pentru că cei mici se vor juca împreună cu alți copii pentru a construi castele și orășele imaginare.

Căsuțe de păpuși

Sunt jucării care nu se demodează niciodată, iar cel mai bun exemplu îl reprezintă căsuțele de păpuși. Fie că alegi un set în varianta clasică, de lemn, cu figurine de material textil sau cumperi un joc cu piese de plastic și hăinuțe moderne pentru păpuși, vei aduce bucurie pentru copiii care primesc acest cadou. 

Jocuri cu meserii 

Poți să alegi seturi de unelte, instrumente și aparate de jucărie pentru diverse meserii: doctor, bucătar, pompier, profesor, constructor și multe altele. Copiii își vor imagina că sunt oameni mari și vor juca rolurile respective. Se vor amuza și în același timp vor învăța lucruri noi. 

Animale de pluș

De la bebeluși până la adolescenți, toți copiii adoră jucăriile de pluș, pentru că sunt haioase, au culori frumoase și prezintă într-o manieră plăcută animalele despre care cei mici învață la școală sau personajele din cărți, desene animate și filme. Poți să alegi dintre sute de figurine de pluș cu diferite dimensiuni, de la jucării breloc până la ursuleți de pluș uriași sau fotolii puf cu modele vesele.

Instrumente muzicale de jucărie

Muzica este iubită de copii, pentru că îi liniștește și îi ajută să comunice cu lumea din jur. Încă de când sunt bebeluși se joacă cu jucării muzicale, așa că este o idee bună să treci la următorul nivel și să le oferi instrumente de jucărie, precum xilofon, tobă, chitară sau muzicuță. Își pot descoperi un nou hobby și poate chiar un nou talent.

Roboței

Trăim într-o lume a tehnologiei, iar copiii sunt pasionați de tot ce înseamnă universul roboților. Alege modele potrivite pentru vârsta lor și verifică să aibă opțiuni de upgrade, ca să poată fi modificate și incluse în diverse jocuri electronice. Ai la dispoziție roboți din filme, animale robotizate, roboței interactivi vorbitori, mașinuțe transformabile în roboți sau chiar kituri de robotică, pentru școlari isteți. Primele lecții de IT pot lua forma amuzantă a conversațiilor cu un roboțel simpatic, pe care cei mici îl pot programa să facă diferite activități.

Rachete și avioane

Cucerirea spațiului cosmic începe pentru copii cu prima rachetă de jucărie, așa că o idee bună este să le oferi micilor astronauți seturi cosmodrom și machete de avioane, pentru că sunt jocuri educative, care le dezvoltă curiozitatea și îi învață cum să asambleze piese de diferite forme și mărimi, ca să repare o navetă spațială sau să piloteze un supersonic.

Alege jucării distractive și educative pentru copii, iar cadourile de Sărbători vor deveni prilejuri de bucurie și vor da startul unui maraton de joacă în familie. 

Articolul Anterior

Cum sa-ti alegi paravanul de baie?

Articolul Urmator

Vitrina rece pentru vin: cel mai bun model pentru afacerea ta

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai populare