Vitrina rece pentru vin: cel mai bun model pentru afacerea ta

Ai nevoie de niște vitrine frigorifice pentru vinuri de calitate la preț bun, de calitate și cu termen de garanție de 2 ani? Le poți comanda chiar acum de pe tcromania.com.

Pentru a nu greși, trebuie să cunoști funcționalitățile fiecărui echipament de stocare și afișaj pentru vin disponibile astăzi pe piață.

Vitrine pentru vinuri performante, pentru un profit cât mai mare

Dacă ai o afacere de servicii alimentare, adică una care vinde alimente, dar și băuturi, este esențial să știi despre scopul fiecăruia dintre tipurile de vitrine frigorifice profesionale pentru a putea investi inteligent în cele mai bune dintre echipamentele necesare pentru afacerea ta, nu-i așa? 

Pe lângă faptul că sunt foarte bune pentru păstrarea corectă a fiecărui tip de sortiment de vin, respectând particularitățile acestuia, vitrinele speciale pentru vinuri ar trebui să se remarce și prin caracterul practic al utilizării acestora, astfel încât atât aceia care urmează să fie consumatori, cât și aceia care îi vor servi cu o anumită băutură de acest gen, să aibă o vizibilitate cât mai bună la gama de produse (clienții) și acces ușor la produsele ce se comercializează (personalul angajat).

Oricine are anumite tangențe cu o afacere constând în comerțul cu băuturi, mai ales cu vinuri, știe deja că, în practică, fiecare soi are caracteristici proprii, care trebuie respectate cu cea mai mare strictețe pentru a se putea menține produsele la temperatura optimă.

Așadar, în momentul în care vrei să alegi ce vitrină frigorifică pentru vin vei cumpăra pentru restaurantul, barul sau vinăria ta, este foarte important să cunoști cât mai bine opțiunile disponibile pe piața de distribuție a unor astfel de echipamente frigorifice.

Cu siguranță ai văzut o vitrină de băuturi într-un restaurant, bar sau chiar într-un supermarket. În linii generale este un tip de frigider cu rafturi diferit proiectate care are cel mai adesea uși din sticlă transparentă.

Partea frontală (ușa) din sticlă este cea mai vizibilă caracteristică a unui asemenea echipament, deoarece sticlele de vin sunt expuse atractiv în fața consumatorilor ce le pot alege astfel mai ușor.

În acest caz, băuturile tind să fie menținute la temperatura ideală mai mult timp, deoarece nu este necesar să deschizi și să închizi ușa vitrinei reci foarte frecvent.

Temperatura, cel mai important element în menținerea calității vinurilor îmbuteliate

Vitrina pentru băuturi are ca principal obiectiv realizarea unui control mai bun al temperaturii și umidității pentru a depozita toate tipurile de vinuri precum vinuri spumante, vinuri roșii, rose și albe.

Precum se știe, vinurile sunt băuturi sensibile la schimbările mediului înconjurător și cu caracteristici foarte particulare. Atunci când sunt prost depozitate pot avea proprietățile alterate în diferite grade, ceea ce va atrage criticile clienților ce se pricep. 

În mod normal, vitrinele pentru băuturi au funcția de a regla temperatura. Pentru a defini temperatura ideală, este necesar să ne gândim mai întâi la vinul care va fi refrigerat. 

Temperaturile de păstrare ale vinurilor sunt pentru cel ​​roșu la 15 grade Celsius, iar pentru vinurile albe, spumante și roze între 10 grade Celsius și 12 grade Celsius, după caz.

Echipamentele frigorifice au rafturi adaptate pentru a depozita corespunzător sticlele de vin, să nu mai vorbim că acestea devin un element decorativ, în multe cazuri, modului de proiectare al carcasei exterioare.

Înainte de a-ți achiziționa modelul de vitrină frigorifică pentru vinuri, nu uita să alegi un distribuitor pentru echipamente HoReCa de încredere, cu mare experiență în domeniu, evitând astfel alegerile nepotrivite nevoilor tale actuale.

Intră pe TC Romania Crown Cool pentru a comanda vitrinele de băuturi de care ai nevoie!

Articolul Anterior

Ce jucării adoră copiii? Iată ce cadouri să le faci micuților

Articolul Urmator

5 Sugestii de ținute de iarnă pentru femei – fii la curent cu sfaturile noastre

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai populare