Alege usor si confortabil, o comoda buna online, la reducere de Black Friday!

A alege mobila potrivita pentru sufragerie, ca si pentru alte incaperi din casa poate fi o adevarata provocare. Piata de mobilei autohtina ofera acum multe solutii care faciliteaza depozitarea si iti permit sa iti organizezi inteligent spatiul de acasa. Una dintre piesele de prim rang sunt comodele moderne, un mobilier adaptat nevoilor unei familii moderne. 

Comodele reprezinta piese de mobila practice si extrem de functionale care pot functiona bine in aproape orice camera din casa (living, dormitor matrimonial, birou, camera copilului). Dotate cu sertare spatioase, dar si compartimente deschise, pot fi folosite atat pentru depozitarea hainelor, cat si a articolelor de zi cu zi. Acest tip de mobilier tip cutie se distinge printr-o capacitate de stocare mare. In interiorul acestora se vor ascunde atat obiecte mici, cat si electrocasnice si, daca este necesar, chiar si documente sau alte lucruri de valoare.

Pentru ca o comoda sa-si indeplineasca functia pentru care a fost creata, aceasta trebuie nu numai sa raspunda nevoilor membrilor gospodariei, ci si sa se potriveasca cu modul de amenajare al interiorului. In zilele noastre, gasesti comode online disponibile in orice stil si culoare, astfel incat o sa le poti asorta cu succes la camera destinata.

Comoda – regina mobilierului de depozitare. Cum poti sa o alegi pe cea mai buna?

Indiferent daca vrei sa iti amenajezi un apartament mic sau o casa spatioasa fiecare piesa de mobilier trebuie gandita si selectata din punct de vedere al locatiei si al scopului. Atunci cand alegi o comoda te poti ghida dupa criterii precum ar fi:

  • dimensiuni;
  • functionalitati disponibile;
  • stil;
  • materiale folosite;
  • culoare;
  • accesorii;
  • pret.

Inainte de a te decide asupra unui anumit model, ia in calcul adancimea, latimea si inaltimea comodei necesare, precum si cat de mare este suprafata blatului de care vei avea nevoie. Interiorul piesei de mobilier respective va fi folosit pentru a depozita tot ceea ce nu vrei sa fie lasat la vedere. Blatul comodei va fi un loc ideal pentru a expune suveniruri de calatorie, obiecte decorative diverse sau fotografii inramate.

Cele mai citite articole

Un alt parametru demn de luat in considerare il reprezinta functionalitatile si mecanismele de inchidere care maresc confortul utilizarii mobilierului in cauza. Poate ca, din cauza copiilor mici, un mare avantaj ar fi un sistem de inchidere bland, un mecanism de deschidere prin apasare sau poate ai nevoie de niste rafturi iluminate. Ia in considerare daca un numar mai mare de sertare va fi o solutie mai buna sau iti doresti mai degraba niste compartimente deschise, la care sa ai acces liber.

Exteriorul comodei ar trebui sa fie la fel de practic, nu doar decorativ. Pentru ca o comoda sa devina un adevarat punct de interes in camera, aceasta trebuie sa iasa in evidenta printr-un design interesant si sa se potriveasca cu restul mobilierului (de exemplu din punct de vedere al culorii). 

Materialele folosite in productia de comode au un impact major asupra calitatii, aspectului mobilierului si pretului acestora. Nu ignora acest lucru!

Comoda din sufragerie

Spatiul de living necesita un mobilier de inalta calitate, care sa bucure ochiul multi ani dupa achizitie si sa acopere mai multe functii. Din acest motiv, mobila moderna gen comoda este o piesa importanta in living. Ea face posibila depozitarea lucrurilor personale sau afisarea decoratiunilor, precum si umplerea interiorului, dandu-i stilul dorit. 

Din punct de vedere practic, merita sa alegi o comoda cu mai multe sertare adanci si cel putin un dulap cu raft. In mobilierul modern vei gasi multe solutii functionale, precum unele cu ghidaje care permit extinderea completa a sertarelor sau balamale cu inchidere lenta.

Printre piesele de mobilier online din ofertele de Black Friday 2021 vei gasi atat design-uri moderne, cat si clasice. Intra pe agregatorul cautmobila.ro ca sa gasesti exact acel model de comda pe care il visezi de multa vreme la un pret accesibil!

Cele mai citite articole