Lăzi congelatoare profesionale de calitate, la prețuri promoționale

Congelatorul este o invenție relativ modernă, ce a devenit răspândită doar de prin 1950. Astăzi poate fi dificil să ne mai imaginăm orice locuință, cu atât mai puțin o unitate HoReCa, fără cel puțin un frigider sau un congelator. Aceste echipamente frigorifice au devenit una dintre cele mai comune modalități prin care oamenii pot conserva carnea ți alte alimente perisabile la căldură. 

Lăzile congelatoare profesionale, esențiale în activitățile HoReCa

Multe tipuri de unități de alimentație publică au nevoie de echipamente reci pentru a-și desfășura activitățile.

Cu toate acestea, în unele cazuri, lipsa de cunoștințe cu privire la importanța și avantajele de a avea echipamente frigorifice comerciale adecvate poate împiedica un raport pozitiv cost-beneficiu pe care l-ar putea obține companiile dacă ar utiliza resursele corecte pentru păstrarea produsele conservate prin frig.

Cel mai economic congelator profesional rămâne deocamdată, orice s-ar zice, lada congelatoare. Se numește așa, deoarece are de obicei forma unei cutii mari sau a unui cufăr cu un capac articulat care se deschide în sus. Datorită capacului, aceste echipamente frigorifice necesită și un spațiu suficient pentru deschiderea verticală a capacului la un unghi de 90 de grade.

Aceste tipuri de echipamente de tip ladă congelatoare au dimensiuni diferite. Există modele compacte de 2 metri cubi, dar și altele de dimensiuni comerciale cu mai mult de 40 de metri cubi ca spațiu. 

Dimensiunile lăzilor frigorifice sunt ideale pentru depozitarea produselor perisabile voluminoase care nu se potrivesc de obicei prea bine în interiorul altor tipuri de utilaje de răcire (exceptând camerele frigorifice, desigur). Această utilizare economică a spațiului eliberează loc prețios în dulapurile congelatoare pentru stocarea altor mărfuri.

Chiar dacă modelele de lăzi congelatoare UDD de la TC Romania Crown Cool nu au ventilatoare, precum alte echipamente frigorifice mai mari și mai complexe, ceea ce limitează circulația aerului și face ca temperatura să nu fie egală, atâta timp cât pot menține o temperatură sub cea de îngheț (pe care o restabilesc rapid), alimentele stocate în interior nu vor fi afectate în mod negativ.

Deoarece aerul mai cald se ridică și aerul mai rece tinde să coboare, este indicat să se depoziteze de obicei carnea și alte produse mai mari în părțile inferioare ale aparatului frigorific tip ladă congelatoare, astfel încât acestea să înghețe trainic și să rămână conservate o perioadă mai îndelungată. 

Majoritatea lăzilor congelatoare au coșuri special destinate pentru a oferi o împărțire mai bună a spațiului din compartimentul de stocare. Și articolele mai mici, precum ar fi pungile cu legume congelate și alimentele gătite în prealabil, pot fi depozitate mai degrabă în acestea pentru o extragere ușoară de către clienți.

A avea o structură bună de frigidere și lăzi congelatoare comerciale în unitatea ta oferă, de asemenea, avantaje certe și în ceea ce privește condițiile de negociere cu furnizorii și depozitare a produselor care trec prin fluctuații sezoniere de preț. În plus, pot fi oferite noi oportunități afacerii si un sprijin mai bun pentru logistică și operațiunilor comerciale în ansamblu.

Datorită faptului că lăzile congelatoare profesionale sunt acum disponibile în diferite dimensiuni și capacității (ca volum), acestea oferă mai multă versatilitate și adaptabilitate la cerințele fiecărei locații decât odinioară.

Astfel, pot oferi avantaje nu numai pentru antreprenorii care au afaceri mai mari, ci mai ales pentru cei care nu au încă un spațiu comercial foarte generos.

Vrei să afli mai multe despre diferențele dintre lăzile congelatoare si congelatoarele verticale și să obții mai multe informații despre cum să alegi soluția potrivită pentru afacerea ta?

Intră pe tcromania.com pentru detalii chiar acum!

Articolul Anterior

Alege usor si confortabil, o comoda buna online, la reducere de Black Friday!

Articolul Urmator

De ce sunt avantajoase cladirile verzi?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *