Când ne înconjurăm de magic

Photo

Prin definiție, ceva magic este un lucru sau un concept învăluit în mister, care cu greu poate fi descifrat și de aceea continuă să stârnească avida curiozitate a multora. Tocmai datorită acestei semnificații, cuvântul este folosit în construcția multor nume de branduri, lăsând loc pentru presupuneri și atrăgând totodată atenția.

Magic: The Gathering, de asemenea Magic sau MTG, este un joc de cărți de strategie creat de Richard Garfield în 1993 și publicat de Wizards of the Coast. Magic deține titlul de „Cel mai jucat joc de cărți de tranzacționare” și este publicat în prezent în engleză, chineză simplificată, chineză tradițională, franceză, germană, italiană, coreeană, japoneză, portugheză, rusă și spaniolă. Digital, jocul poate fi jucat în Magic Online și MTG Arena. Jocul implică de obicei doi jucători, dar pot fi și mai mulți. Fiecare jucător folosește propriul pachet, care poate fi construit din cărți pe care le deținea anterior sau dintr-un grup limitat de cărți la un eveniment. Există mai multe moduri de a câștiga jocul, cel mai frecvent fiind reducerea adversarului la 0 cărți, de la un total inițial de 20. Magic este un joc de informații ascunse, ceea ce înseamnă că fiecare jucător știe secrete pe care ceilalți jucători nu le cunosc. În schimb, alte jocuri, cum ar fi șahul, expun întreaga situație a jocului tuturor jucătorilor. Fiind forțat să ghicească din informațiile imperfecte, combinate cu întâmplarea inerentă în joc (cum ar fi din amestec), tehnica de joc face imposibilă găsirea strategiilor perfecte sau ideale, dacă nu chiar imposibilă, și testează o varietate de abilități cognitive.

Primul turneu major Magic: Gathering a fost Campionatul Mondial din 1994. A fost vorba despre un eveniment la care au participat în jur de 512 persoane, desfășurat pe parcursul a trei zile de concurs. Câștigătorul, Zak Dolan, a primit un trofeu, o serie de pachete de rapel variind de la Arabian Nights la Ice Age, un pachet de cărți Magic poker și un tricou. În 1995, Brand Manager Skaff Elias a sugerat că jocul organizat este necesar pentru a face pasul la nivelul următor. Ideea era să se organizeze în fiecare an mai multe turnee care să adune cei mai buni jucători din lume și să se ofere recompense monetare dedicației lor pentru joc. Concepția era că jucătorii ar trebui să aibă la ce aspira. De atunci, mulți câștigători au beneficiat de acest concept. În 2009, André Coimbra, un jucător profesionist de poker în prezent, a fost campionul mondial al MTG, demonstrând cât de important este să ai un interes pentru matematică și studii în informatică, pentru a ajunge la o astfel de realizare.

Cele mai citite articole

Magicul poate fi transmis cel mai simplu și mai eficient prin cinematografie și, tocmai de aceea, s-a inventat Camera Blackmagic Cinema, o cameră de film digitală, dezvoltată și fabricată de Blackmagic Design și lansată pe 4 septembrie 2012. Camerele Pocket Cinema de la Blackmagic au tot ceea ce este necesar pentru lungmetraj, emisiuni tv și documentare; cu toate acestea, aceleași caracteristici pot fi folosite și pentru a revoluționa alte tipuri de lucrări, cum ar fi vloguri, conținut YouTube și multe altele. Obții aceleași caracteristici găsite pe camerele digitale mai costisitoare, permițând captarea de culori mai profunde, detalii mai aprofundate ale imaginii și o gamă dinamică mai largă între cele mai luminoase puncte și cele mai profunde umbre. Acesta este motivul principal pentru care lungmetrajele arată atât de uimitor și acum poți obține aceleași valori de producție de ultimă generație pentru orice tip de muncă. Imaginează-ți – ca filmmaker – că obții calitate a filmului pentru filme independente, videoclipuri muzicale, videoclipuri corporative, documentare și multe altele. Modelul Pocket Cinema Camera 6K dispune de o gamă dinamică ridicată, o performanță excelentă la lumină scăzută și Blackmagic RAW oferă imagini de film cu tonuri de piele precise și culori organice superbe.

Photo

Trecând prin jocuri și camere de filmat, magicul ajunge și la locații. Fiind vorba despre un teatru, așteptările sunt mari, dar în cazul de față, cu siguranță nu există dezamăgire. Teatrul Magic este o companie de teatru fondată în 1967, cu sediul în prezent în centrul istoric Fort Mason de pe malul nordic al San Francisco. Timp de o jumătate de secol, Teatrul Magic a fost una dintre cele mai proeminente companii de teatru din Statele Unite, dedicate exclusiv dezvoltării și producției de piese noi.

Când întâlnim cuvântul „magic” într-un nume sau titlu, cu siguranță ne este atrasă atenția și vrem să descoperim mai mult. Persoanele care lucrează în marketing și sunt conștiente de acest lucru, pot să îl folosească în avantajul brandului sau al clientului.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Driving anxiety: cum poți învinge teama de șofat

Articolul Urmator

Alege usor si confortabil, o comoda buna online, la reducere de Black Friday!

Cele mai populare