Ai probleme în familie? Probleme de viață? Psihoterapeut Mihaela Dumitru

O persoană se adresează unui psihoterapeut în trei cazuri principale: atunci când este incapabil să facă față problemelor sale interne, când a ajuns într-o situație dificilă de viață și nu știe cum să se comporte cu ea, când vrea doar să vorbească. Nu în toate cazurile psihoterapia este cea mai bună cale de ieșire din situație. Un psihoterapeut în București, competent, află deja de la prima conversație, dacă are sens să continue ședințele de psihoterapie sau este mai bine să te trimită la un specialist cu un alt profil. 

Proasta dispoziție, oboseala pot fi rezultatul unei atitudini greșite față de viață, a unui fel de impas personal, care poate trece dacă ai ajuns  la cabinetul de psihoterapie Mihaela Dumitru. Însă, depresia clasică poate arăta exact la fel, dar, în principiu, nu poate fi vindecată vorbind. Ai nevoie de o examinare obiectivă și de sprijin pentru medicație.

Soluția unei probleme de viață 

Psihoterapeutul potrivit are cunoștințe într-o serie de domenii conexe, în primul rând despre problemele familiale, deoarece o masă imensă de apeluri, vine de la oameni care au probleme de familiale și de cuplu. Și de multe ori nu este nevoie de multe ședințe de psihoterapie, ci de căutarea unor instrumente reale pentru a ieși din situațiile problematice. 

Există un tiran în familie? Este necesar să rezolvi problema cu ajutorul unui psihoterapeut, care te poate ajuta să faci faci unei astfel de persoane.Căutarea rădăcinilor problemelor psihologice din copilărie funcționează cu adevărat în multe cazuri. După ce ai înțeles sursa fobiilor și suferinței tale, este mult mai ușor să găsești o modalitate de a scăpa de ele. Conversațiile cu un psihoterapeut în București vor fi de neprețuit.

Nevoia de conversație

Cele mai citite articole

Aproape jumătate dintre clienții psihoterapeuților au nevoie doar de un umăr pe care să plângă. Ei nu se adresează atât ajutorului, cât oportunității de a vorbi, adică, în cursul unei conversații cu un psihoterapeut, pacientul se vindecă în esență. Dacă poți lista clar toate problemele tale și poți să le cunoști cauzele, atunci cel mai probabil terapeutul nu te va ajuta. 

Deoarece funcția sa principală este doar de a ajunge la baza cauzelor stării tale actuale. Psihoterapeutul poate face acest lucru într-o jumătate de oră de comunicare  și reconstruiește pentru a găsi modalități practice de rezolvare a problemelor. 

Există multe obstacole pe calea spre ajutorul unui psihoterapeut. Dar, după ce ți-ai depășit propriile frici, prejudecăți și stereotipuri, trebuie totuși să alegi un psihoterapeut în care poți avea încredere. 

Participarea activă a ambelor părți – client și specialist – este o condiție prealabilă pentru progres. Principiul parteneriatului și contactului este unul dintre principiile cheie în psihoterapie. Este o muncă în echipă în care încrederea și înțelegerea sunt importante. La cabinetul psihoterapeut Mihaela Dumitru te vei simți confortabil și acest lucru este normal.

Cele mai citite articole