Utilitatea unei agende clasice si avantajele pe care le ofera in detrimentul agendelor electronice

In societatea moderna actuala, unde toate persoanele sunt supuse unui volum foarte mare de stress emotional si profesional, oamenii se vad nevoiti sa foloseasca un mijloc eficient de a-si nota cele mai importante evenimente ce urmeaza sa aiba loc, de a-si nota listele de cumparaturi, de datorii si lista poate continua.

Intr-o lume in care viteza face parte din viata oamenilor, sunt foarte putini cei care inca isi mai aduc aminte fiecare zi de nastere, care isi amintesc ce i-a rugat partenerul de cuplu sa cumpere sau care este deadline-ul unui anumit proiect. Pentru a avea in fata toate datele si evenimentele, persoanele interesate sunt sfatuite sa investeasca in agende de la Absolut Office pe care le pot cumpara rapid si simplu din mediul online si care se vor dovedi de un real folos in acest sens.

Avantajele agendei clasice

Din ce in ce mai multe persoane nu mai vad utilitatea unei agende clasice, inca de la aparitia telefoanelor inteligente care au diferite functii ce sunt usor de setat, in care pot fi introduse datele de nastere ale apropiatilor sau colegilor, in care pot fi introduse ora exacta a intalnirilor sau intrunurilor la care urmeaza sa participe, chiar si locatia evenimentelor la care sunt invitati. Acesti utilizatori sunt nevoiti doar sa seteze o alarma care sa se declanseze atunci cand se indeplineste cate un punct de pe lista din agenda electronica.

Cele mai citite articole

Agenda clasica, pe de alta parte, este mult mai la indemana si este mult mai usor de folosit. Practic, in agenda clasica se noteaa sarcinile care urmeaza sa fie realizate in momentul in care utilizatorii considera ca este timp pentru fiecare dintre ele.

Agentii de asigurari, de produse cosmetice, agentii imobiliari detin agende pentru ca astfel le este mult mai usor sa vada intalnirile care urmeaza sa aiba loc cu clientii sau colaboratorii, sunt usor de purtat in geanta, rucsac sau servieta si aceste sarcini tin exclusiv de memoria vizuala.

Agendele clasice de la Absolut office ajuta utilizatorii sa lucreze mai eficient si sa fie mai bine organizati. Atat agenda clasica, dar si cea digitala au deopotriva avantaje si dezavantaje. In timp ce agenda digitala poate ramane fara baterie, iar atunci toate planurile sunt date peste cap, agenda clasica este perceputa ca fiind un element esential.

Pe agenda clasica nu numai ca utilizatorii vor redescoperi placerea de a scrie de mana, vor avea o viziune mai clara in urma ideilor asternute pe foaie, ci este si mult mai accesibila ca pret, permite luarea notitelor cu usurinta in timpul intalnirilor, asigura accesibilitate si nu exista riscul de a ramane niciodata fara baterie.

In plus, agenda simpla se va potrivi cu personalitatea utilizatorului sau poate fi personalizata, poate fi datata sau nedatata, permite redactarea pe paginile goale a diferitelor idei, sentimente, ganduri personale, cat si informatii profesionale, liste de cumparaturi, iar lista poate continua.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Firmele de pompe funebre asigura toate produsele si serviciile necesare unei inmormantari decente

Articolul Urmator

Albirea dintilor la domiciliu – intre metodele traditionale si cele moderne

Cele mai populare