Firmele de pompe funebre asigura toate produsele si serviciile necesare unei inmormantari decente

Din pacate, toti oamenii sunt nevoiti sa treaca prin momente mai putin placute in viata, si anume de pierderea cuiva drag. Rand pe rand, se duc bunicii, parintii, cunostinte, prieteni sau vecini. Atunci cand trece in nefiinta un membru al familiei, durerea este atat de mare, incat cei ramasi in urma abia reusesc sa se organizeze pentru a asigura toate cele necesare unei inmormantari decente.

Exista foarte multe acte care trebuie obtinute si completate, sunt foarte multe produse care trebuie cumparate, sunt cutume care trebuie respectate, iar fara sprijinul specialistilor de la Funerare Ghica cu greu reusesc membrii familiei sa faca fata tuturor actiunilor pe care trebuie sa le intreprinda.

Din fericire, in astfel de situatii foarte triste, reprezentantii firmei de pompe funebre sunt alaturi de rudele ramase in urma si le asigura pachete funerare complete, care includ produse si servicii necesare inmormantarii.

Ce este necesar pentru o inmormantare crestineasca?

Cele mai citite articole

Pana cand ajung sa fie inmormantate, persoanele decedate trec printr-o serie de proceduri si obiceiuri. Practic, trebuie intai constatat decesul, trebuie realizata imbalsamarea decedatului, asezarea sa in sicriu, transportarea pana la capela si apoi pana la cimitir, achizitionarea celor necesare in timpul slujbei si dupa slujba, pentru a fi impartite enoriasilor, iar lista poate continua.

Un pachet standard, care se incadreaza in ajutorul de inmormantare dat de stat, include un sicriu complet echipat cu orar mare si mic, lenjerie, perna, panza de fata, capitonaj capac, manere si crucifix, dar sunt si pachete mai costisitoare, in functie de posibilitatile rudelor si de dorinta acestora legata de inmormantare. Transportul funerar acopera toate localitatile din Romania si respecta intru totul normele igienico-sanitare care se impun intr-o asemenea situatie.

Reprezentantii companiei Funerare Ghica pot asigura o inmormantare traditionala, dar pot sa ofere si ceva cu totul unic. Serviciile sunt foarte permisive si dau posibilitatea clientilor sa indeplineasca ultimele dorinte ale celui decedat. Mai mult decat atat, reprezentantii companiei asigura, in cele mai dificile momente din viata rudelor persoanelor decedate, toate cele necesare inmormantarii, de la sicriu la transport funerar, in acest fel scutind nu numai cheltuieli suplimentare, ci si drumuri in plus, oferind, astfel, posibilitatea rudelor de a-si plange in liniste persoana draga, fara a-si pune probleme legate de acte, de gasirea unei masini pentru transportul la capela sau la cimitir si multe altele.

Mai mult decat atat, oferta de produse a companiei include tot ceea ce este necesar in astfel de situatii, de la sicriu, cruce si felinare, pana la coroane funerare si chiar si candele si lumanari. In cazul in care persoanele au decedat in alta tara decat Romania, specialistii companiei pot asigura servicii de repatriere din America, Austria, Belgia, Franta, Germania, Italia, Marea Britanie, Olanda sau Spania in cele mai bune conditii, la preturi accesibile.

Serviciile de repatriere se pot face pe cale terestra sau aeriana, in conditiile prevazute de legislatia tarii respective si in conformitate cu legile internationale in vigoare. De asemenea, transportul terestru se realizeaza cu masini funerare autorizate si omologate in baza legislatiei in vigoare.

Cele mai citite articole