Utilaje fast food performante, pentru bucătari adevărați

În condițiile amenințării lockdown-ului, proprietarii de localuri fast food își văd afacerile amenințate din nou. Nu că în ultimele luni le-ar fi mers foarte bine.

Preparatele fast food, elemente pentru a întări conexiunile dintre oameni

Mai presus decât orice, mâncarea rapidă înseamnă bucurie. Dacă nu este vorba despre o shaorma luată în grabă de la un chioșc, acest tip de alimente sunt bune tocmai pentru că reprezintă un pretext pentru socializare.

Ce gust ar avea o pizza, indiferent cât de gustoasă ar fi ea, dacă nu ar fi împărțită cu prietenii cei mai dragi?

Ce haz ar mai avea până și o gogoașă “înfuriată”, fierbinte de nu se poate ține în mână, dacă acela ce se luptă cu ea nu este alături și de copilul său care chicotește vesel?

Dacă ai și tu un astfel de business HoReCa de tip fast-food, probabil că te întrebi dacă mai merită să continui în aceste condiții sau mai degrabă ar fi indicat să te orientezi spre altceva mai profitabil. De exemplu spre distribuirea de materiale sanitare, că tot e în actualitate subiectul!

Ar fi o mare greșeală să te dai bătut, pentru că nici măcar această pandemie pe care soarta ne-a adus-o în viață, nu va ține o veșnicie.

Iar pentru asta ar trebui ca în momentul în care lucrurile se vor calma să fii pregătit și cu motoarele turate la maxim.

Acum este cea mai bună perioadă de a-ți achiziționa de la TC Romania Crown Cool niște utilaje fast food performante, de calitate certificate, cu livrare gratuită, pentru perioada când lucrurile vor reveni în matca lor.

Fă un mic efort de imaginație și gândește-te ce freamăt va fi, când coșmarul coronavirusului se va risipi, iar oamenii vor reîncepe să se reîntâlnească la o pizza, la o shaorma cu de toate, la un hot dog aburind, la un burger în stil american sau, de ce nu, chiar și la o gogoașă înfuriată.

De ce să nu fii tu unul dintre aceia care să le oferi oamenilor acest prilej, ce pare acum tot mai îndepărtat: de a sta la o terasă și a reînnoda legăturile slăbite sau chiar rupte violent de acest agresiv virus?

Alege să îți aduci în unitatea ta de alimentație publică din timp toate dotările de care ai nevoie, pentru a răspunde cât mai rapid cererilor clienților tăi!

Cele mai citite articole

Se vorbește mult de automatizarea tot mai profundă a sectorului fast food. Este o realitate pe care nu o putem ignora, dar mai trebuie spus că oamenii tot vor prefera să comande un preparat rapid care se gătește de către oameni, nu de roboți, chiar acolo, pe loc, sub privirea lor. Face și asta parte din magie.

Un doritor de mâncare fast-food, de exemplu, poate să comande o pizza tradițională făcută pe vatră și foc de lemne, poate să aleagă o pizza modernă realizată la cuptorul gastronomic special sau, în cel mai rău caz, să își ia în calitate de client un semipreparat tip pizza la cutie din supermarket și să încerce să o prepare acasă. Tu ce crezi că și-ar dori cu adevărat?

Roboții care pregătesc alimente fast-food: avantaje și dezavantaje

Da, deja există bucătari roboți în Statele Unite care pot să gătească un burger gourmet în doar 30 de secunde. Timp de la care nu se abat niciodată.

În unitatea aceea fast food automatizată nu este fum, nu găsești angajați obosiți, nici reclamații sau dezordine. Totul este IMPECABIL. Se aude doar un zgomot ușor, abia sesizabil de mașinărie funcționând precis.

Ți-ai dori un astfel de burger futuristic? Probabil că ai vrea să îl testezi, dar nu ai face un obicei din a-ți comanda burgeri de la roboți, în calitate de client. Asta până când nu îi vom prepara noi la imprimanta gastronomică 3D (zice-se că s-a inventat și așa ceva deja).

Nici măcar pe post de antreprenor de fast food probabil că nu te-ar împlini sufletește să ai un soi de atelier de fabricat burgeri pe bandă rulantă.

Mâncarea, fie ea și rapidă, înseamnă obligatoriu și bucătari umani care pun suflet în activitatea lor.

Poate că nu există într-o unitate fast food actuală o productivitate de 120 de burgeri pe oră, dar un plus de energie, de vitalitate, există cu siguranță.

Un robot fast food poate face tot: toacă și gătește perfect carnea, modelează perfect burgerii, secționează perfect feliuțele de roșii și castraveți, râșnește perfect brânza, pune cantitatea perfectă de muștar și de alte condimente. Este clar că burgerul rezultat este unul perfect. Dar oare există ceva mai insipid și mai fără gust decât un burger PERFECT?

Poate să fie el personalizat cu cele mai grozave sosuri, brânzeturi, carnea să fie supravegheată pe grill-ul unde se frige perfect de către senzorii speciali, tot insipid rămâne! Nu o să ai în calitate de antreprenor satisfacția produsă de rezultatele obținute de bucătarii umani, care, chiar dacă mai greșesc uneori, tot acoperă mai bine nevoile consumatorilor tăi fideli.

Așa stând lucrurile, alege mai degrabă să îți dotezi unitatea cu niște utilaje fast food de ultimă generație, dar care nu elimină însă total lucrătorii din bucătărie, ci doar le ușurează munca, oferindu-le mai mult timp pentru a veni cu plusul lor de creativitate și măiestrie în materie de mâncare rapidă.

Găsești acum, echipamente gastronomice cu preț bun la TC Romania Crown Cool! Comandă-le fără ezitare!

Cele mai citite articole