În ce circumstanţe utilizezi microfoane spion

Microfoanele spion sunt dispozitive utilizate într-o gamă variată de activităţi, însă este foarte important ca utilizatorul să cunoască încă de la început normele legale impuse pentru utilizarea unor astfel de dispozitive. Microfoanele spion nu pot fi folosite oricum şi oriunde însă pot lua locul camerelor acolo unde acestea nu sunt legale şi sunt mult mai utilizat decât camerele spion.

Microfoane spion pentru a afla ce face bona când rămâne cu copilul

O situaţie în care poate fi folosit un microfon spion este momentul în care un părinte vrea să ştie ce se întâmplă acasă în lipsa lui. Pentru că există microfoane spion ce pot fi incluse peste tot în casă, acest lucru face ca părintele să poată supraveghea întreaga activitate din locuință cu ajutorul microfoanelor. Poate că imaginile de pe camerele amplasate strategic în interior arată o interacţiune bună între bonă şi copil, în timp ce acesta pare totuşi speriat şi timorat. Pentru că bonele ştiu că pot fi monitorizate video, au găsit altă soluţie pentru a maltrata copiii şi anume jignirile şi tonul autoritar. Cu ajutorul unui microfon spion, părinţii vor putea vedea dacă cel mic este în pericol.

Microfoane spion pentru a vedea dacă partenerul de viaţă este infidel

Un alt motiv pentru a instala microfoane spion este suspiciunea de infidelitate. Atunci când o persoană consideră că partenerul este infidel va avea dorinţa de a afla ce vorbeşte atunci când este singur. Cu ajutorul microfoanelor spion toate convorbirile din casă vor fi înregistrate. Dacă aceste microfoane sunt amplasate corect şi strategic, este foarte uşor ca utilizatorul să îşi dea seama inclusiv cine vinde în vizită, ceea ce reprezintă un mare avantaj mai ales în situaţia în care bănuielile se adeveresc.

Citește și: Cum poți afla dacă ai microfoane ascunse in casa

Cele mai bune locuri pentru a plasa microfoane spion în această situaţie sunt:

–           Zona din jurul uşii;

–           În living;

Cele mai citite articole

–           În bucătărie;

–           Pe hol;

–           Pe balcon;

–           În zona în care partenerul stă cel mai mult;

–           În birou, dacă are.

Nu se recomandă amplasarea microfoanelor în baie, pentru că pot fi considerate o violare a intimităţii.

Microfoane spion pentru a vedea ce discută angajaţii

Managerii pot suspecta angajaţii de practici necinstite, caz în care pot apela inclusiv la microfoane spion. De asemenea, în momentul în care un manager consideră că angajaţii au ceva de ascuns şi s-au format bisericuţe în care cineva încearcă să submineze autoritatea şefilor şi chiar să saboteze afacerea, un microfon spion este cea mai bună şi utilă soluţie în sensul acesta. Microfonul poate fi amplasat oriunde în birou şi poate fi găsit sub formă de pix, ramă foto şi în alte astfel de forme care să nu atragă atenţia.

În funcţie de locul în care microfonul va fi folosit, în magazinele online există un număr foarte mare de modele de microfoane spion de cea mai bună calitate, care pot fi folosite cu uşurinţă urmând instrucţiunile. Aceste microfoane vor trece cu siguranţă neobservate datorită modului realist în care sunt camuflate de către producătorii lor.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Tipuri de vehicule electrice pentru care nu ai nevoie de permis

Articolul Urmator

Utilaje fast food performante, pentru bucătari adevărați

Cele mai populare