Top 5 tipuri de echipamente de la Awe Compactors de care ai nevoie pentru a manevra deseurile

Intr-un secol in care oamenii sunt din ce in ce mai preocupati de mediul inconjurator si de metodele pe care le au la dispozitie pentru a manevra deseurile, antreprenorii care detin fabrici importante, producatoare de o cantitate consistenta de gunoaie trebuie sa stie care sunt echipamentele de la Awe Compactors pe care le au la dispozitie astfel incat sa actioneze corect cand vine vorba despre deseuri!

Presscontainere pentru deseuri menajere

Create special pentru a fi utilizate in cadrul supermarketurilor, a cantinelor, a hotelurilor ori in spitale, presscontainerele pentru deseuri menajere sunt echipamente care pot fi folosite atunci cand oamenii trebuie sa gestioneze cantitati consideabile de gunoi ori de produse reciclabile. Mai mult, aceste tipuri de echipamente sunt excelente si pentru deseurile care contin un nivel mare de lichid. Tot ce trebuie sa faca indivizii este sa apese pe un buton pentru a transforma compacta deseurile.

Rotocompactoare pentru deseuri reciclabile

Rotocompactoarele pentru deseuri reciclabile pot fi utilizate pentru compactarea cartoanelor, a hartiei, dar si a obiectelor din plastic. Echipamentele din aceasta categorie au un design aparte si pot alimentate in permanenta, chiar si atunci cand sunt in functiune. Datorita capetelor rotative care strives deseurile in bucati foarte mici, rotocompactoarele au o rata de compactare de 10:1. Ulterior, deseurile sunt introduse in saci transparenti de plastic.

Roll packere de la Awe Compactors

Cele mai citite articole

Antreprenorii au la dispozitie si roll packere de la Awe Compactors, adica obiecte care pot fi folosite pentru deseurile foarte voluminoase, ce nu pot fi zdrobite cu ajutorul compactoarelor normale. Important de mentionat este faptul ca roll packerele sunt utilaje care compacteaza deseurile direct, de preferat intr-un container deschis cu ajutorul unui tambur foarte greu, realizat din otel. Ele au dinti suficient de rezistenti pentru a zdrobi deseurile eficient si repede si pentru a le compacta foarte bine.

Compactoare manuale

Excelente pentru cantitati mai mici de deseuri, compactoarele manuale pot fi folosite de catre indivizi ori de cate este nevoie. Acestea actioneaza numai cu ajutorul fortei pe care oamenii o aplica asupra deseurilor si sunt recomandate pentru cantitati mici de obiecte.

Prese de balotat deseurile

Pe lista echipamentelor care nu trebuie sa lipseasca din cadrul afacerilor mari, in cadrul carora sunt gestionate extrem de multe deseuri constant se numara si presele de balotat. Este vorba despre utilaje care, cu un efort minim din partea indivizilor au capacitatea de a aduce deseurile la dimensiuni extrem de mici (asemanatoare cu cele ale unui europalet) in numai cateva secunde. Mai exact, presele de balotat reduc volumul de materiale care sunt eliminate sub forma de deseuri mari, indiferent daca este vorba despre cartoane, hartie, ambajale din plastic sau pet-uri. In functie de nevoile pe care le au, antreprenorii pot cumpara astfel echipamente in diferite dimensiuni, incepand de la cele mai mici si la presele excelente pentru mediul industrial!

Manevrarea deseurilor este astazi extrem de usoara datorita tuturor tipurilor de utilaje pe care oamenii le au la dispozitie. Ei trebuie sa stie, insa care sunt echipamentele pe care le pot cumpara, astfel incat sa isi eficientizeze munca!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Top 4 motive pentru care sa apelezi la o firma de transport moloz in Bucuresti

Articolul Urmator

Ce au in comun laptele matern si formula de lapte praf pentru bebelusi

Cele mai populare