Te tentează o carieră în industria de videochat? De ce să lucrezi într-un studio și nu de acasă

Industria modelingului online se dezvoltă cu o viteză incredibilă. Cu toate acestea, a  deveni un model de videochat nu a fost niciodată o decizie simplă. De obicei, cele care vor să înceapă o carieră în modeling se vor întreba ce site-uri să aleagă. Și chiar, de unde va fi mai convenabil să lucreze, de acasă sau dintr-un studio profesionist? 

La prima vedere, opțiunea de a lucra de acasă este tentantă pentru oricine, pentru că ai crede că ai nevoie doar de computer, cameră și internet. Există și alte necesități precum o lățime de bandă rapidă, o cameră minunată, iluminare de calitate, webcam HD sau de înaltă definiție, care nu ar putea fi rezolvate din confortul casei. A face acest lucru de acasă ar putea conferi sentimentul de a fi singura responsabilă pentru timpul de conectare și de a face totul conform propriilor reguli. Unele modele ar putea chiar să creadă că, în acest fel, își pot ascunde activitățile de ochii curioși ai oamenilor și chiar să nu împartă o parte din câștigurile lor cu o altă persoană, ceea ce ar putea fi adevărat. Cu toate acestea, acest lucru implică faptul că modelul trebuie să se ocupe singur de unele probleme care i-ar putea reduce, în mod rapid, profiturile.

De ce să alegi să lucrezi într-un studio?

Unul dintre avantajele unui studio profesional este să eviți să faci investiții mari în echipamente tehnice atunci când nu ai bani, poți să te bucuri de ședințele fotografice pentru profilul tău și, cel mai important, ai spațiul adecvat și pregătirea relevantă pentru a deveni un model profesional, cu o echipă care te va sprijini și te va ajuta să îți îmbunătățești performanța virtuală. 

De aceea trebuie să investighezi reputația, traiectoria și calitatea studioului. În general, un studio așa cum este Rich Girls Studio, adică unul dedicat industriei de videochat, oferă sfaturi și informații despre gestionarea rețelelor sociale, te ajută să îți crești numărul fanilor și te îndrumă pe tine și pe celelalte modele către procesul de proiectare profesională a imaginii lor în paginile în care difuzează. 

De obicei, studiourile stabilesc orele de lucru cu modelul, ceea ce ar putea permite să îți gestionezi timpul într-un mod eficient și să profiți de timpul liber.

În concluzie: în prezent, ambele opțiuni sunt disponibile, însă diferența ar putea fi câștigurile și proiecția pe care le poți realiza în cariera ta ca model de videochat profesionist, lucrând cu o echipă de profesioniști în fiecare domeniu și ca model de acasă.

Sursa foto: unsplash.com

Articolul Anterior

De ce ai nevoie pentru angajare: acte necesare și sfaturi utile

Articolul Urmator

Cum previi și ameliorezi durerea de gât

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai populare