Super buchete de flori pentru luna cadourilor

În sfârșit începe cea mai frumoasă lună din an: luna decembrie. Este luna în care ne putem bucura de compania celor dragi, de cadouri și putem să ne gândim cum a fost anul ce se încheie, astfel încât să știm ce putem îmbunătăți în anul ce vine. Dacă ești o persoană care își dorește să găsească idei de cadouri din timp, astfel încât să știe exact ce să dăruiască de Crăciun, avem o sugestie pentru tine: super buchete de flori. În continuare, îți prezentăm preferatele noastre, pe care le poți comanda online. 

5. Buchet De Flori „Star Of Christmas”

Acest buchet este perfect pentru luna decembrie, deoarece este compus din flori specifice iernii, aranjate într-un mod de poveste. Este un buchet care cu siguranță va trezi emoții puternice și va fi dăruit și primit cu toată dragostea. Florile sunt împachetate într-o hârtie premium, de o culoare ce ne amintește de cerul de iarnă și sunt decorate cu o fundiță satinată galbenă, simbolul bucuriei. Buchetul este realizat din alstroemeria galbenă, minirosa galbene, lisianthus crem,  brunia, e bumbac și tuia. 


4. Buchet De Flori „Snow White”

Dacă ești în căutarea unui buchet care să simbolizeze inocența, fragilitatea și speranța unui nou început, acesta este ideal. Este compus din bumbac, hortensie alba, trandafiri albi,  eucalipt, tuia și salix. După cum poți vedea și din imagine, este un buchet perfect pentru a fi dăruit într-o zi geroasă de iarnă, când fulgii de nea cad ușor și întreaga atmosferă este de poveste. Chiar și numele buchetului, Snow White, ne îndeamnă la visare, la o atmosferă de basm, unde putem evada ori de câte ori vrem să petrecem clipe frumoase alături de cei dragi. 

3. Buchet De Flori „Crimson Christmas”

Cele mai citite articole

Care sunt primele culori care îți vin în minte când te gândești la Crăciun? Cu siguranță ai răspuns roșu și verde, deoarece sunt culorile folosite cel mai des la împodobirea bradului și la decorațiuni. De asemenea, se mai regăsește și albul, deoarece Moș Crăciun are costumul alb cu roșu. Dacă îți dorești un buchet în care să se regăsească aceste trei culori, ți-l recomandăm pe acesta, format din amaryllis roșu, salix, tuia și skimmia.

2. Buchet De Flori „Pretty In Pink”

Acest buchet este perfect pentru persoanele care vor să dăruiască flori elegante, care nu au neapărat legătură cu perioada sărbătorilor. Astfel, culoarea roz este cea predominantă, atât când vine vorba despre ambalaj, dar și despre flori. Buchetul este realizat din cymbidium, salix și fire eucalipt.

  1. Buchet De Flori „Simply Red”

Ultima recomandare de astăzi este acest superb buchet, special realizat pentru persoana iubită. Știi doar că trandafirii roșii reprezintă simbolul dragostei, așa că ai toate motivele să îl dăruiești. Este compus din hortensie grena, trandafiri roșii, hypericum și eucalipt. 

Toate aceste buchete sunt însoțite de o felicitare cadou, pe care o poți personaliza după bunul plac, de un plic cu hrană florală, ce va păstra florile frumoase și proaspete mai mult timp și de un water bag, astfel încât buchetul să rămână proaspăt până va fi pus într-o vază. 

În încheiere, am vrea să știm care este buchetul tău preferat dintre cele prezentate! 

Cele mai citite articole