Sportsbook sau cazino online

Cele mai bune platforme de pariuri oferă utilizatorilor multe opțiuni de joc. Astfel cei care aleg să-și deschidă un cont și să joace online pot opta atât pentru sportsbook și pariuri sportive, cât și pentru jocuri de cazino online sau sloturi. În aceste condiții un utilizator nu are cum să se plictisească și va găsi mereu motive și oportunități noi de joc.

Una dintre cele mai interesante și apreciate platforme de acest tip de la nivel mondial este Betfair. Compania oferă servicii de tip gambling la nivel internațional, fiind în prezent cea mai mare platformă mondială de betting exchange. Ea furnizează servicii de tip Sportsbook sau pariuri sportive cu cotă fixă, cazino online, poker online și bingo online.

În prezent numărul estimat de utilizatori se învârte în jurul cifrei de 4 milioane, cu 1,1 milioane de jucători activi. Cifra de afaceri este de 50 de milioane de lire pe săptămână. Numărul de angajați este undeva la 2000.

Astfel dacă vrei să joci pe o platformă adevărată, cu tradiție și un număr impresionant de jucători, poți alege cu încredere acest brand. Din punct de vedere statistic cotele sunt mai bune și comisioanele mai mici. Acestea pot suferi mici variații în funcție de regiune și normele legale care reglementează activitatea. Betfair deține licență de funcționare și în România, țara de origine UK, bineînțeles, New Jersey, Argentina, Mexic, Noua Zeelandă, Australia, Islanda, etc.

Compania se implică în permanență în fuziunea cu mari companii din domeniu și oferirea de servicii cât mai avansate și mai performante. La nivel mondial este cunoscută drept cea mai mare companie de betting exchange.

Cele mai citite articole

Oricare ar fi preferințele de joc, fie că îți plac pariurile sportive cu cotă, fie cele de tip piață liberă, fie jocurile de cazino sau sloturile, poker sau ruletă online, alegând serviciile acestui mare brand, vei avea întotdeauna de câștigat, din punct de vedere al corectitudinii și calității, cât și din punct de vedere financiar.

Printre cele mai importante motive pentru care să alegi Betfair menționăm:

  • diversitate de opțiuni de joc de tipul sportsbook și cazino online
  • bonusuri și promoții interesante de joc
  • bonusuri de bun venit consistente
  • termeni și condiții avantajoase
  • betting exchange
  • sfaturi și ponturi de la specialiști
  • încurajarea unui joc responsabil
  • un control mai bun asupra jocului și banilor rulați
  • un RTP foarte bun
  • siguranță și legalitate.

Platforma oferă servicii speciale și unice pe piață. Aici beneficiezi de opțiunea Cash Out  și unicul serviciu de tipul betting exchange de pe piața națională. Remarcabilă este și varietatea de jocuri ca la aparate și calitatea jocurilor de cazino live. Opțiunile aflate la dispoziția utilizatorilor sunt incontestabil variate, lăsând loc pentru diversitate și mai multe variante de câștig. 

Platforma se adresează atât celor care sunt la început în ceea ce privește acest tip de jocuri, cât și celor experimentați și fideli.

Condițiile minime de joc sunt cele legate de deschiderea și activarea unui cont și vârsta minimă obligatorie de 18 ani. Un cazino online este și trebuie să fie tratat în primul rând drept o modalitate de distracție și nu ca o sursă de câștig. Joacă responsabil.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Poti trage cu artificii de acasa?

Articolul Urmator

Încălțămintea de vară pentru băieți: 5 recomandări

Cele mai populare