Încălțămintea de vară pentru băieți: 5 recomandări

Picioarele băiețelului tău pot fi mici, însă nevoile lui nu sunt, mai ales atunci când vine vorba de a-i găsi cea mai bună încălțăminte de vară. Părinții știu deja cât de multă presiune poate pune un copil energic asupra unei perechi de încălțăminte, așa că dacă-ți dorești încălțări care să reziste toată vara, prin avalanșa de activități de sezon, vei avea nevoie de cei mai buni pantofi de vară pentru copilul tău. Descoperă în rândurile de mai jos câteva recomandări menite să îndeplinească toate criteriile importante, de la confort, până la materiale, durabilitate și design! 

Sneakers 

Băiețelul tău hiperactiv obișnuiește să-și petreacă multe ore din zi pe terenul de sport? Fie că este un fan al fotbalului, fie că îi place să joace tenis sau să practice tot soiul de activități fizice, o pereche de sneakers din materiale respirabile se numără printre cele mai populare alegeri de încălțăminte de vară pentru băieți. Orientează-te spre modele de sneakers pentru copii cu talpă ortopedică, care să nu pună presiune asupra coloanei vertebrale a copilului, aflată în creștere. Totodată, asigură-te că talpa acestora este ușor flexibilă și că materialul din interior este unul din piele sau din material textil. 

Teniși 

O altă încălțăminte comodă pentru băieți în timpul sezonului estival sunt și tenișii. Înainte de toate, aceste tipuri de încălțări au vârfurile rotunjite, motiv pentru care degetele au libertate de mișcare. De asemenea, tenișii sunt echipați și cu o talpă flexibilă, ce permit poziționarea firească a piciorului copilului. Mai mult, datorită părții superioare, confecționată din material textil, aceste încălțări nu rigidizează glezna, sunt ușori, iar picioarele băiețelului tău nu vor obosi prea mult în timpul mersului. 

Papuci sau șlapi 

Atunci când te gândești la sezonul cald este imposibil să nu ai în minte imaginea unor perechi de papuci sau de șlapi pentru copii. Acestea sunt încălțările ideale pentru o vacanță la mare, pentru piscină sau pentru parcurile acvatice. Mai mult decât atât, papucii și șlapii pentru copii vin într-o serie de modele și imprimeuri, ceea ce îi face extrem de populari și de versatili, indiferent de stilul vestimentar adoptat de cel mic. 

Espadrile 

Salopetele și cămășuțele din in sau alte materiale respirabile, specifice sezonului cald, se vor potrivi de minune cu o pereche de espadrile pentru băieți. Comode, realizate din materiale care permit piciorului să respire și cu un design chic, aceste încălțări se numără printre cele mai populare alegeri în timpul verii. Fie că plecați într-o excursie la mare sau la munte, fie că te vei plimba cu cel mic prin parc sau veți face o vizită bunicilor, astfel de perechi de încălțări vor fi nemaipomenite pe timpul verii. Mai ales dacă băiețelul tău este adeptul stilului casual chic!  

Sandale  

Știm cu toții că vara este anotimpul aniversărilor și cu siguranță și băiețelul tău va avea programul încărcat de astfel de petreceri aniversare în perioada următoare. Una dintre cele mai potrivite perechi de încălțăminte pentru outfiturile cool de petrecere sunt sandalele pentru băieți, indiferent dacă acestea prezintă decupaje sau sunt închise la vârf. Cele mai multe dintre mămici optează pentru modele de sandale închise, pentru a nu risca diversele accidentări ale degetelor de la picioare și pentru a nu lăsa praful, nisipul sau pietricelele de pe jos să-și facă loc în încălțămintea copilului. 

Acestea sunt, în linii mari, câteva dintre cele mai bune perechi de încălțăminte de vară pentru băieți. Ia în considerare tipurile de activități pe care băiatul tău le desfășoară în timpul verii și ține cont de recomandările noastre, pentru a te asigura că vei face cele mai bune alegeri în materie de încălțăminte pentru copii. 

Articolul Anterior

Sportsbook sau cazino online

Articolul Urmator

Tinute sport pentru fashioniste: 5 idei la moda

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *