Schimbare temporară de look cu ajutorul extensiilor

Dorința de schimbare este simțită de toate femeile măcar o data la câteva luni, fie că este vorba despre o schimbare în ceea ce privește stilul vestimentar, fie o schimbare de look. Multe persoane nu au curajul de a face o schimbare drastică, din teama de a nu da greș, fie profesia nu le permite anumite look-uri sau pur și simplu își doresc o înfățișare nouă pentru a scurtă perioadă de timp. În acest sens, pe www.neer.ro pot fi găsite o multitudine de extensii de păr care pot fi elementele esențiale spre o apariție wow și spre un look nou.

Coadă de cal

Coada de cal este și va rămâne printre cele mai minimaliste și în același timp cele mai elegante coafuri. Aceasta arată minunat atunci când vrem să punem accent pe ținută și nu ne dorim să încărcăm zona superioară. Există însă și persoane care deși își doresc o astfel de coafură, lungimea părului nu le permite. Pentru a crea impresia de păr foarte lung există multe modele de extensii tip coadă de cal, în diferite nuanțe, ondulate sau drepte și cu diferite sisteme de atașare-fie prin legare, fie prin prindere cu anumite clipsuri. Atașarea și detașarea acestor extensii este foarte simplă, iar schimbarea poate fi una radicală.

Cele mai citite articole

Pe același sistem de prindere merg și extensiile clasice, perfecte pentru a oferi părului un plus de lungime înainte de a fi coafat, atunci când ne dorim să punem accent pe această zonă.

Accesorii

Pentru a ne asigura că extensiile sau perucile vor fi cât mai bine fixate și nu vom avea probleme cu desprinderea acestora, este bine ca înainte de a le atașa să ne luăm și câteva accesorii care vor facilita acest proces. O serie de pieptăni de diferite mărimi ne vor ajuta cu firele rebele, astfel extensiile vor sta cât mai uniform, în timp ce clamele sau plasele vor ajuta la atașarea perucilor. Un alt accesoriu pentru persoanele care apelează la diferite look-uri este suportul pentru peruci, care va împiedica deteriorarea sau încurcarea.

Cele mai citite articole