banner
banner

Rezultate inițiale de succes utilizând terpene de canabis pentru tratarea COVID-19

Un studiu pentru a testa eficacitatea unei formule unice de terpenă de canabis pentru tratamentul infecțiilor virale, inclusiv COVID-19 a arătat rezultate promițătoare timpurii. Studiul in vivo israelian, realizat de Eybna și Cannasoul, examinează eficacitatea formulei unice de terpenă de canabis- NT-VRL- în tratarea unei game variate de afecțiuni inflamatorii, inclusiv sindromul furtunilor de citokine cauzat de COVID-19 care poate fi letală. Primele rezultate ale studiului arată faptul că formula de terpenă combinată cu CBD este de două ori mai eficientă decât CBD-ul în monoterapie și un tratament comun cu corticosteroizi pentru inflamație numit Dexametazona. Dezvoltatorii formulei spun că rezultatele arată faptul că terpenele joacă un rol medical important și nu sunt doar pentru aromă și parfum.

Rezultate de succes în tratarea inflamației

banner

Furtunile de citokine au impact asupra comunicării celulare și pot promova și preveni inflamația- atunci când sunt eliberate în cantități mari, acestea pot provoca insuficiență de organe. Studiile recente au furnizat dovezi despre faptul că CBD-ul poate reduce furtuna de citokine și inflamația în COVID-19. Pentru acest studiu, compușii utilizați în testare au fost Eybna NT-VRL special formulat, precum și CBD-ul și Dexametazona ca și control pozitiv. Studiul, efectuat pe celule mononucleare din sângele periferic uman (PBMC) de la donatori sănătoși, a indus inflamația utilizând lipopolizaharidă (LPS) și a efectuat teste de citotoxicitate înainte de un experiment de furtună de citokine pentru a asigura viabilitatea celulară în concentrațiile testate.

banner

Compușii au fost testați atât individual cât și în combinație, unde procentul lor de inhibare a citokinelor a fost comparat cu controlul pozitiv. Descoperirile au arătat că adăugarea CBD-ului cu ulei de canabis în formula Eybna NT-VRL a furnizat cea mai mare inhibare a citokinelor. Profesorul Dedi Meiri, președinte și CSO la CannaSoul, a declarat: „Testul furtunii de citokine Myplant-Bio (Cannasoul’s Subsidiary) este un test preclinic bine stabilit in-vitro sau practic ex-vivo. Oferă o evaluare a sindromului de furtuni de citokine cu celule mononucleare din sângele periferic uman. Scopul acestui studiu a fost de a evalua efectul formulei de terpenă Eybna NT-VRL asupra secreției de citokine. Formula terpenei NT-VRL a arătat un efect antiinflamator semnificativ care a contribuit la un răpuns imunologic funcțional in vitro. Nadal Eyal, cofondator și CEO la Eybna, a adăugat: “ Rezultatele preliminare au fost extrem de pozitive. Demonstrarea activității antiinflamatorii semnificative a terpenelor și ruperea percepției că terpenele sunt doar compuși aromatizanți și parfumați cu efect placebo. Utilizarea tehnologiei proprietare Eybna de extragere a datelor biologice, procesare a datelor și proiectare a formulelor ne-a permis să dezvoltăm formula noastră NT-VRL bazată pe date, care să vizeze în mod eficient condiții de sănătate specifice. Aceasta deschide o lume nouă pentru formule naturale eficiente din punct de vedere sinergic- deținând capacități terapeutice în care ingredientele active farmaceutice unice vor avea dificultăți de a se potrivi. “

Articolul Anterior

Cum alegi spaţiul de birouri de închiriat în Timişoara potrivit? După ce criterii te ghidezi?

Articolul Urmator

Avantajele şi întreţinerea corespunzătoare a unei centrale termice pe gaz

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *