Plasează bilete la pariuri online – Strategii și Sfaturi 2022

Subiectul din acest articol este unul dintre cele mai importante pentru începătorii care doresc să-și înceapă aventura de pariuri online. Este vorba exact despre cum să joci la o casă de pariuri online. Îți vom arăta cum să faci acest lucru urmând niște strategii esențiale.

Casa de pariuri este asociată fără echivoc cu pariurile sportive și a jocurilor de noroc. Trebuie să recunoaștem că pariurile sportive sunt una dintre cele mai populare distracții din prezent. Pentru a începe aventura la case pariuri online trebuie să ai cel puțin 18 ani. Așadar, hai să aflăm cum să plasăm pariuri pe cele mai importante evenimente sportive ale momentului?

woman in white long sleeve shirt and blue denim jeans sitting on white plastic chair

Cum alegem case de pariuri online?

Pregătirea pentru pariuri este cea mai grea parte, iar apoi intervine subiectul legat de pariuri online strategii. Trebuie să fim atenți la multe aspecte care, contrar aparențelor, nu sunt atât de evidente. Așadar, cum începi să pariezi pe meciuri la case de pariuri online? În primul rând, trebuie să alegem o casă de pariuri care să corespundă tuturor așteptărilor noastre și să ne informăm în legătură cu impozitare pariuri online. Ne referim aici la mai multe aspecte:

Oferta de pariuri

Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri atunci când alegi o casă de pariuri. Pentru a dezvolta corect o strategie despre cum să începi să pariezi pe meciuri, trebuie să te uiți la ofertele individuale. La prima vedere, fiecare dintre casele de pariuri oferă discipline similare, dar citind case de pariuri online păreri vei afla mult mai multe informații legate de acest aspect. 

Nu prea contează când vrem doar să pariem pe fotbal sau tenis atunci când avem pariuri online strategii. Aceste două discipline sunt întotdeauna bine pregătite. Este diferit atunci când ești fan al sporturilor de nișă sau mai puțin populare. Apoi, merită să verifici cum arată oferta de pariuri sportive.

Unele dintre cele mai bune case de pariuri online, dar și mai multe ponturi pariuri sunt discutate de către expertul Constantin Mazilescu. Atunci când îți formezi strategii cu ajutorul unor profesioniști, cu siguranță, vei avea mai multe pariuri câștigătoare.

Bonusuri și promoții

Al doilea aspect îl reprezintă promoțiile și bonusurile la pariuri. De fapt, pe baza lor, noii, jucători iau decizia finală atunci când aleg operatorul potrivit pentru ei. Pentru a fi considerată o casă de pariuri solidă, ar trebui să acorde bonusuri atât pariorilor noi, cât și celor obișnuiți. Printre cele mai frecvente promoții, se numără și:

  • Bonusuri de bun venit;
  • Pariuri gratuite;
  • Cash back;
  • Promoții aniversare.

Promoțiile de bun venit ar trebui să includă cu siguranță cash back, adică un pariu fără risc, un pariu gratuit, precum și un bonus de 100% la prima depunere. Desigur, este important și modul în care le putem retrage, deoarece fiecare bonus trebuie returnat corespunzător și cerințele casei de pariuri trebuie îndeplinite pentru a le putea încasa în cele din urmă. 

Cote și piețe de evenimente

Cele mai citite articole

Altă condiție foarte importantă pe care trebuie să o îndeplinească o casă de pariuri este o ofertă transparentă și completă a piețelor de evenimente, adică numărul de ponturi pe care compania le propune pentru un singur eveniment. În funcție de o anumită disciplină sau de popularitatea evenimentului, numărul de posibilități de a paria crește sau scade, conform mai multor case de pariuri online păreri.

Și da, unele case de pariuri oferă în jur de 150 de piețe pentru un anumit meci de fotbal, în timp ce altele doar 90. Diferența este vizibilă. Odată ce știm cum să începem să pariem pe meciuri și la ce să fim atenți, merită să aruncăm o privire la ultima problemă, care este cota.

Când vine vorba de cote de pariuri, iată cazul. În funcție de marja companiei sau de promoțiile speciale, cotele pot fluctua foarte mult. Atunci este bine să monitorizezi dacă un anumit operator are un joc fără taxe disponibil sau boosturi care măresc șansele și marja.

Siguranță și Seriozitate

Este necesar aruncăm întotdeauna o privire foarte atentă și verificăm dacă este un furnizor sigur, de renume, cu licențe online din România sau europene. În acest fel, vi se garantează distracția în siguranță și serioasă la joc în orice moment. Se folosește criptarea SSL? Există un certificat de securitate valabil? Poți găsi întotdeauna răspunsuri la aceste întrebări pe paginile caselor de pariuri online, dar și analizând case de pariuri online păreri.

Odată ce te-ai hotărât cu ce casă de pariuri vrei să pariezi, bineînțeles că ar trebui să treci prin procesul de înregistrare. De asemenea, trebuie să fii informat cu referire la plata impozit pariuri online.

person using smartphone

Cum să câștigi la casa de pariuri?

Întrebarea cum să câștigi la casa de pariuri este probabil pusă de toți cei interesați să parieze pe meciuri. În principiu, este suficient să selectezi corect rezultatele duelurilor sportive, să introduci suma corespunzătoare de bani și să aștepți pur și simplu câștigul. În practică, însă, este mult mai dificil. Iată câteva sfaturi de care ar trebui să ții cont atunci când vrei să ai cât mai multe pariuri câștigătoare:

  1. Pariază pe ceea ce știi – Dacă vrei să știi să câștigi la o casă de pariuri, trebuie în primul rând să cunoști disciplina pe care pariezi. Este dificil să fii specialist în orice, așa că selectând trei sau patru sporturi pe un singur bilet poate fi dificil să obții un rezultat pozitiv;
  2. Concentrează-te pe statistici – De fapt, aceasta este o problemă cheie care poate răspunde la întrebarea cum să câștigi la case de pariuri online. Este vorba despre analiza unor ponturi pariuri pre-meci. Fără acestea, nu este nevoie să începi deloc să pariezi, deoarece statisticile sunt sursa de cunoștințe despre dueluri;
  3. Renunță la emoții – Poate că aceasta nu este cea mai importantă regulă, dar te poate ajuta să economisești bani. Ideea este că nu ar trebui să ne ghidăm după emoții și dacă ne place mai mult sau mai puțin o anumită echipă. De aceea, cei mai mulți pariori profesioniști care se ocupă cu ponturi pariuri, când explică cum să joace la o casă de pariuri, spun direct că nu pariază pe echipe preferate sau care nu le plac.

Concluzie

Pariul online este cel mai simplu mod de a te distra și de a câștiga bani în plus. Atât online cât și offline există operatori care plasează pariurile pentru tine și ești liber să alegi pe ce echipe sau jucători pariezi. 

Astăzi a devenit foarte ușor să pariezi online, dar cu siguranță ar trebui să fii major. Este important atunci când te înscrii la un operator să introduci toate informațiile în mod onest și să ții cont de sfaturile oferite în acest articol. De asemenea, și trebuie să îți creezi câteva pariuri online strategii care să te conducă spre succes.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Pariuri online: 10 lucruri pe care trebuie sa le stii

Articolul Urmator

Ce intrebari sa pui unui baiat?

Cele mai populare