Pariuri online: 10 lucruri pe care trebuie sa le stii

Exista multe sfaturi dedicate predictiilor la pariuri online. Chiar daca iti ofera informatii specifice pentru fiecare eveniment sportiv sau optiune de betting, nu iti ofera si informatii pe care le poti folosi in orice conditii. Sunt putini pasionatii de sport care sa nu fi pariat vreodata, iar numarul celor care pariaza online este in continua crestere. Accesibilitatea platformelor de betting online le face populare inclusiv printre cei care au fost clienti fideli ai agentiilor stradale. Indiferent care este experienta ta in pariurile din mediul online sau care sunt sporturile si competitiile preferate, trebuie sa stii 10 lucruri pentru a avea o experienta placuta de betting.

Cotele difera de la un site la altul

Fiecare operator de pariuri online are propriile cote pentru evenimentele sportive din oferta. Acest lucru se datoreaza bookmakerilor la care casa de pariuri apeleaza, dar si procentului de castig pe care aceasta doreste sa il obtina din fiecare pariu. 

Doar casele de pariuri licentiate sunt legale

Daca vrei sa pariezi online, alege o casa de pariuri licentiata de ONJN. Seria licentei si valabilitatea ei trebuie sa se regaseasca pe pagina principala a site-ului. Poti verifica licentierea si pe site-ul ONJN. Daca joci la un operator de betting fara licenta, risti pierderea banilor din cont si o amenda mare.

Managementul bugetului este esential

Multi pariori cred ca cel mai important este sa castigi, dar, pe termen lung, managementul banilor este elementul cheie. Modul in care gestionezi banii alocati pariurilor si abordarea in cheltuirea castigurilor determina daca experienta va fi una buna. Daca nu tii cont de cum cheltuiesti banii pe pariuri risti sa-i risipesti rapid, fara sa te bucuri de castiguri. 

Ai la dispozitie numeroase instrumente de plata

Cardul bancar nu este singurul instrument de plata la pariuri. Poti plati si prin:

  • depunere la agentie fizica;
  • aplicatii independente de banking;
  • transfer bancar;
  • portofel electronic.

Retine ca pentru unele modalitati de plata ti se percep comisioane, iar altele presupun o asteptare de cateva ore sau zile.

Statisticile sunt utile

Cele mai citite articole

Pe orice sport sau competitie vrei sa pariezi, rezerva-ti cateva minute inainte pentru o minima documentare. Statisticile generale, cele ale confruntarilor directe, forma si starea fizica pot fi informatii utile in stabilirea unui pronostic.

Norocul face parte din joc

Nu exista pariu sigur. Chiar si confruntarile intre campioane si echipe slabe se pot termina cu o surpriza. Oricat te-ai documenta si oricat de elocvente ar parea statisticile, intotdeauna norocul face parte din joc. 

Cotele pariurilor online nu sunt indicatori ai rezultatului

Unii pariori plaseaza mize in functie de cote. Chiar daca acestea sunt indici numerici ai sanselor, ele nu reflecta realitatea din teren. Orice eveniment sportiv are o doza de imprevizibilitate, asa ca nu te baza pe cote cand iti construiesti biletul. Documenteaza-te in legatura cu partidele si spera ca norocul sa fie de partea ta.

Este bine sa stabilesti un prag de retragere

Pentru a te bucura de banii castigati la pariuri, fixeaza-ti un prag de retragere. De exemplu, daca pornesti cu 50 lei, iti poti propune ca de fiecare data cand ajungi la 150 sa retragi 100. Astfel, nu risti sa pierzi toti banii castigati in urma unor pariuri ratate.

Pariurile online pot crea dependenta

Ca orice activitate placuta, si pariurile te pot face sa pierzi notiunea timpului si sa cheltuiesti excesiv. De aceea, este indicat sa iti stabilesti un interval fix de pariere, astfel incat sa-ti ramana timp si pentru alte activitati. In ce priveste bugetul, asigura-te ca mizezi bani pe care iti permiti sa-i pierzi. Nu paria bani destinati altor activitati, pentru ca risti sa-i pierzi. 

Bettingul este doar o activitate de timp liber

Se poate intampla sa pierzi des la pariuri, dar si sa castigi de mai multe ori la rand. Daca pronosticurile tale se adeveresc, nu face greseala de a considera ca poti transforma bettingul intr-o sursa de venit. Pe termen lung nu poti mentine sirul de castiguri, pentru ca pariurile sunt imprevizibile.

Pariurile online sunt un hobby care necesita cunostinte despre sporturi, noroc si responsabilitate.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Stilul elegant: Sfaturi cu stil pentru femei plus size

Articolul Urmator

Plasează bilete la pariuri online – Strategii și Sfaturi 2022

Cele mai populare