Pentru ce aplicatii poate fi utilizata camera Panasonic AG-CX 350?

Camera Panasonic AG-CX 350 este o camera de filmat profesionala, care in ciuda dimensiunilor sale mai mari, greutatea este una mica, fiind deci utila in foarte multe situatii, gratie caracteristicilor pe care aceasta le are. Drept urmare, indiferent de scopul pentru care este necesara o camera de filmat profesionala, aceasta poate indeplini rolul cu succes. 

Care sunt caracteristicile speciale ale camerei Panasonic AG-CX 350? 

Camera Panasonic AG-CX 350 este o camera de filmat polivalenta, care poate fi folosita pentru realizarea a diferite productii sau interventii. In primul rand, aceasta este una dintre primele camere video care filmeaza 4K si care a fost lansata in anul 2019. Cu toate acestea, performantele si calitatile sale o fac sa fie la fel de apreciata si des utilizata si in prezent. 

In plus, o astfel de camera inregistrare 4:2:2 pe 10 biti, permitand totodata realizarea de streaming wireless si o stabilizare optica ridicata. Camera are un terminal LAN si este compatibila cu NDI|HX, RTMP/RTSP. 

Cele mai citite articole

De asemenea, prin intermediul unui dongle Wifi, este capabila sa transmita direct pe principalele platforme (Facebook, YouTube etc.). Suportul NDI|HX ii permite sa fie inserata intr-un sistem de productie live cu ajutorul unui simplu cablu Ethernet care va transporta audio si video. Panasonic AG-CX 350 poate fi controlata de la distanta prin intermediul acestui protocol care este setat aproape automat. 

In ce situatii poate fi folosita o astfel de camera? 

Inca de la proiectarea sa, camera Panasonic AG-CX 350 a fost conceputa pentru a se adresa unui public mai larg. Prin urmare, o astfel de camera este foarte potrivita pentru reporterii de pe teren, care trebuie sa intre in direct pentru a prezenta ultimele noutati pe care le-au aflat, dar si de realizatorii de vloguri si podcasturi – productii online foarte in voga in aceasta perioada – datorita capacitatii sale de redare streaming live, pe cele mai cunoscute platforme online. 

Cu toate acestea, acest model de camera video Panasonic poate fi folosit si pentru realizarea unor productii cinematografice, indiferent ca sunt de lung sau scurt metraj, dovedind astfel multitudinea de aplicatii pe care le poate avea o camera video care inglobeaza tehnologii moderne la un pret avantajos. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Ce beneficii obtii atunci cand apelezi la servicii de curatare panouri solare

Articolul Urmator

6 lucruri de care să ții cont în îngrijirea tenului gras

Cele mai populare