Paturile medicale electrice – dispozitive medicale ce nu trebuie sa lipseasca din unitatile de profil

Din pacate, in viata sunt diferite situatii care implica internarea in spital de stat sau privat, intr-o unitate medicala in vederea tratarii sau recuperarii in urma unui accident sau a unei afectiuni. Din fericire, tehnologia moderna aduce din ce in ce mai multe satisfactii pacientilor care sunt pusi in postura ingrata de a sta intinsi pe un pat de spital si de a nu avea prea mult control asupra miscarilor.

Pentru dotarea corespunzatoare a saloaneloir spitalelor si unitatilor medicale ce implica internarea pacientilor, fie si internarea de o zi, exista masute pentru pat medical ideale pentru pacientii care au nevoie sa isi puna mancarea, sticla cu apa, pansamentele sau alte obiecte necesare.

De asemenea, unitatile spitalicesti trebuie sa fie dotate si cu paturi medicale electrice care sa ajute pacientii sa se miste mai bine, sa isi schimbe pozitia si sa evite astfel aparitia teribilelor escare.

Caracteristicile paturilor medicale electrice si necesitatea lor pentru ingrijirea la domiciliu

Cele mai citite articole

Desi pana nu demult, paturile medicale electrice puteau fi gasite numai in spitalele de stat sau in spitalele private, in clinicile cu internare de o zi, acum acestea sunt disponibile si pentru clientii persoane fizice, cei care au in ingrijire un batran sau un adult cu grave probleme de sanatate sau o persoana imobilizata la pat.

Paturile medicale electrice sunt dotate cu telecomanda electrica, in varianta simpla sau cu cadru de lemn. Dispozitivele sunt indicate persoanelor care au nevoie de ingrijire la domiciliu pe termen lung si pot fi achizitionate si accesorii pentru acestea, precum laterale din metal sau suport pentru ridicare din pat.

Unul din cele mai indicate produse pentru ingrijirea persoanelor imobilizate la pat temporar sau permanent este patul medical electric ce poate fi ajustat de persoana imobilizata, dar si de ingrijitor. Patul mecanic poate fi ajustat numai de catre ingrijitor iar principalul avantaj al patului medical electric este dotarea cu telecomanda ce permite ridicarea sau coborarea sectiunii de sustinere a trunchiului sau a picioarelor.

Paturile medicale electrice fac posibila si ajustarea in inaltime, fiind dotate cu roti pentru mobilitate, dar si cu frane pentru blocare. Pe langa paturile medicale electrice, clientii pot cumpara si accesorii din cadrul aceluiasi magazin online, accesorii ce includ saltele compatibile cu aceste paturi, saltele ortopedice sau nu, cu diferite dimensiuni, saltele cu husa impermeabila sau din bumbac, saltele antiescare pentru cei care doresc sa previna aparitia acestor rani la nivelul pielii ca urmare a mentinerii corpului intr-o pozitie fixa.

Pentru a creste confortul pacientilor, chiar si a celor ingrijiti la domiciliu de catre persoane competente, se recomanda achizitionarea unei masute pentru paturile medicale, pentru a manca, pentru a sustine medicamentele, pentru a avea mai usor acces la telefon, la o carte sau la o revista. Cu certitudine oferta magazinului online cu produse ortopedice este completa si va convinge pe oricine ca face alegerea potrivita pentru persoanele pe care le au in ingrijire.

Cele mai citite articole