Internet si televiziune, munca impletita cu relaxarea

Accesul la interent de mare viteza si posibilitatea de a viziona toata grila de programe puse la dispozitie de televizuini, constituie un plus pe care fiecare trebuie sa si-l asigure in viata de zi cu zi, impletind utilul cu plăcutul, relaxarea cu munca, distractia cu invatatul.

Internetul de mare viteza

Indiferent de spatiul in care va desfasurati activitatile, dar si de specificul acestora, accesul la internet de mare viteza constituie o conditie esentiala pentru o buna desfasurare a oricarui tip de actiune. Serviciile puse la dispozitie, ofera pachete accesibile, prin care puteti alege varianta potrivita de internet. 

Astfel, puteti opta pentru internetul prin fir care  oferă acces  catre tehnologii mult avansate, precum FTTH-cea mai mare viteza de downloud, pana la 940 Mbps, FTTB-cu o viteza de downloud de pana la 100 Mbps, VDSL-recomandat atunci când fibra optica nu este fezabila sau ADSL-cu o viteza de download de pana la 20 Mbps, ideal pentru o buna vizionare de continut online. 

De asemenea,  atâta timp cat aveti o priza libera, puteti opta pentru internetul la priza, care implica montarea unui router cu o cartela GSM, acesta functionand in orice zona care benefieciaza de acoperirea semnalului 4G.

Televiziunea digitala sau prin satelit

Cele mai citite articole

Daca doriti acces la cat mai multe programe, dar si o imagine la cele mai inalte cote de calitate, puteti alege dintre pachetele puse la dispozitie de furnizorii  serviciilor de  internet si televiziune. Astfel, TV Digital Interactiv va va oferi cea mai clara imagine, la care se adauga optiuni speciale, precum inregistrarea si revederea momentelor preferate pe o durata de 7 zile. Acest tip de televiziune este compatibila cu internetul FTTH, FTTB si VDSL. Varianta TV Digital reprezinta accesul clasic, prin fir coaxial, dotat cu receiver HD sau card CI,  recomandat in cazul spatiilor care detin cel putin doua televizoare. 

Televiziunea prin satelit este destinata tuturor celor caora nu li se potrivesc  variantele anterioare. TV Saltelit poate fi instalata oriunde, chiar si in cele mai inalte sau retrase locuri, având astfel acces la grilele uzule de programe, plus cele sportive, de filme sau cu alt tip de specific.

Piata de specialitate vine astfel cu oferte de servicii si pachete destinate tuturor doritorilor, indiferent de conditiile presupuse de spatiul vizat. Prin  serviciile de internet si televiziune, veti avea acces către toate parghiile care conduc spre desfasurarea oricarei activitati care presupune acces la platformele on line, dar si posibilitatea de a viziona programele si filemele TV preferate. 

Pachetele oferite de internet si televiziune in Botosani includ acces la internet plus televiziune prin fir, internet prin fir plus televiziune satelit, internet la priza plus televiziune satelit sau internet la priza plus televiziune prin fir. Aveti astfel posibilitatea de a a lege  pachetul intrenet plus TV potrivit nevoilor si conditiilor dumneavoastra. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Modern și fascinant: ghid pentru o amenajare modernă ca la carte

Articolul Urmator

Top 4 beneficii ale consumului de cafea

Cele mai populare