In ce situatii poti apela la serviciile unui videograf de nunta?

Amintirile de la nunta sunt foarte pretioase, motiv pentru care prezenta unui videograf de nunta este esentiala la un astfel de eveniment. Acesta va surprinde si va inregistra cele mai importante si emotionante momente ale nuntii, astfel incat mirii sa isi aduca aminte de ele tot restul vietii. 

Cu toate acestea, trendurile din ultimii ani legate de nunti au facut ca videografii sa adauge noi servicii in portofoliul lor, pentru a veni in preintampinarea nevoilor mirilor. Este vorba despre sedinte foto Save the date si sedinta foto Trash the dress. Desi este vorba despre o sedinta foto, un clip video care sa comprime toate momentele surprinse va completa amintirile. 

Ce este sedinta foto Save the date? 

Conform traditiei, romanii ii anunta pe cei pe care ii asteapta sa participe la nunta prin intermediul unor invitatii, pe care le trimit cu o anumita perioada inainte de eveniment, ca de exemplu, cu o luna inainte. Astfel, invitatii vor putea sa isi faca planurile in functie de evenimentele anuntate si, in cazul in care nu pot participa, vor anunta la timp mirii. 

In ultimii ani insa tinerii au preluat o practica de la americani, prin care isi anunta data nuntii prin intermediul unei sedinte foto inedite. Pentru planificarea si desfasurarea acesteia, mirii trebuie sa apeleze la un fotograf si un videograf profesionist, care se ocupa cu filmari nunti, poate chiar cei care vor participa si la nunta. 

Aceasta sedinta foto poate avea loc oriunde, de preferat fiind sa se aleaga un loc sau o tema care sa ii reprezinte pe cei doi parteneri de cuplu. 

Cand si de ce sa face sedinta foto Trash the dress? 

La orice nunta are loc si o mica sedinta foto, in care mirii sunt ghidati de fotograf si videograf astfel incat sa se obtina cadre emotionante, dar si elegante sau amuzante, in functie de preferitele si felul de a fi al mirilor. 

Cu toate acestea, timpul alocat unei astfel de sedinte foto este foarte scurt, deoarece ziua nuntii este una foarte incarcata si, de obicei, planificata pana in cel mai mic detaliu. Drept urmare, cei care isi doresc sa aiba un album foto si video cat mai stufos, in care sa se poata observa dragostea pe care si-o poarta si fericirea pe care o simt, aleg sa organizeze o sedinta Trash the dress, intr-o alta zi separata, intr-un loc special pentru ei, care sa completeze perfect povestea lor de dragoste. 

In general, sunt alese locatii de la mare sau de la munte, unde rochia de mireasa nu este protejata impotriva accidentelor si a factorilor de mediu, obiectivul fiind obtinerea unor cadre spectaculoase. 

Sursa articol – revistafocus.ro

Articolul Anterior

3 lucruri intime despre TINE pe care nu le știai

Articolul Urmator

Cum purtăm colierele din perle în funcție de vârstă, înălțime și eveniment

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai populare