Îmbină pasiunile cu utilitatea – Câteva idei de la Easy Credit

Viaţa este imprevizibilă. De exemplu, după ce ai făcut o achiziție pentru a înlocui mobilul tău curent cu unul nou, găsești o mică factură în cutia poștală, iar plata este mai mare decât te așteptai și trebuie plătită până săptămâna viitoare. Ce sa faci? Cu un împrumut rapid de la Easy Credit, vei acoperi rapid cheltuielile neașteptate și vei rambursa împrumutul. Dar, de asemenea, îți poți face o idee de afaceri de acasă cu un împrumut de la Easy Credit. Iată câteva idei de la Easy Credit.

Ceai și pateuri cu brânză, cafea cu turmeric și dulciuri japoneze

În orașele mari, cafenelele sunt deschise în fiecare bloc. Se pare că, cu o concurență atât de mare, este imposibil să dezvolți o afacere pe această nișă.  Pentru a avea succes în acest domeniu, trebuie să îți surprinzi clienții cu ceva special. O idee de la Easy Credit este de a lua în considerare deschiderea unui punct de vânzare de ceai cu pateuri de brânză, cafea cu turmeric și deserturi japoneze. Ceaiul poate fi o băutură asiatică făcută din ceai negru sau verde. Unicitatea ceaiului special este pateul cu brânză cremoasă. Crema este făcută din brânză, smântână și lapte condensat. În funcție de tipul de brânză aleasă, pateul va da băuturii o aromă cremoasă dulce sau dulce-sărată.

Cafeaua cu turmeric este o băutură delicioasă și sănătoasă. Turmericul reduce efectele negative ale cofeinei asupra organismului, în timp ce îi furnizează substanțe nutritive. Turmericul adaugă amărăciune cafelei, motiv pentru care ghimbirul și coaja de portocală sunt adesea adăugate la o ceașcă de cafea cu turmeric. Este important să pregătești o astfel de băutură în sezonul rece – o ceașcă de cafea fierbinte cu turmeric va da vigoare și va încălzi corpul.

Cele mai citite articole

Vinde deserturi mici pentru cafea și ceai, pentru venituri suplimentare. Pentru a susține direcția estică a cafenelei, lansează deserturi japoneze. De exemplu, desertul mochi – cele mai delicate bile de aluat de orez umplute. Desertul poate fi preparat chiar cu cafenea.

Pentru a deschide un punct de vânzare, va trebui să renunți la o suprafață de 6-10 mp din casa ta. Fă reparații, instalează un echipament minim și cumpără primul lot de ingrediente. Acest lucru va necesita un împrumut de la Easy Credit. Investiția inițială va da roade în aproximativ 6 luni.

Pentru a deschide un punct de vânzare de ceai și brânză, cafea cu turmeric și deserturi japoneze, înregistrează-te ca unic proprietar. Pentru comerțul cu produse alimentare, trebuie să obții permisiunea de la autorități, deoarece vânzătorii trebuie să aibă fișe medicale valide. De asemenea, asigură-te că formalizezi legal relațiile cu toți angajații în conformitate cu legislația muncii din România. Însă dacă nu dorești să ai angajați, o poți face singur cu propria ta familie.

Cele mai citite articole