Decoratiuni aniversare de care nu te poti lipsi la petrecere

Petrecerile sunt minunate, dar planificarea lor poate fi dificila, in lipsa unui plan bine pus la punct. Decoratiunile sunt necesare pentru ca petrecerea sa fie reusita si ca invitatii sa intre în spiritul celebrarii. Nicio aniversare nu este la fel, iar reusita ei depinde de mai multi factori. Totusi, taie de pe lista emotiilor decoratunile, fiindca am pregatit o lista a celor mai importante astfel de obiecte care te vor ajuta sa duci petrecerea la un alt nivel.

Baloane

Dupa tort, baloanele sunt cele mai importante. Nu poate exista o petrecere aniversara fara ele. Si, pentru ca poti comunica tematica, varsta chiar si personalitatea sarbatoritei sau a sarbatoritului, trebuie sa pui pe lista baloanele. Exista o multitudine de optiuni: baloane figurine, baloane cu confetti, in forma de cifre. Trebuie doar sa alegi modelele care se potrivesc.

Un panou pentru fotografii

Din ce în ce mai cautate la petrecerile aniversare sunt panourile pentru fotografii. Daca ai timp la dispozitie, poti crea unul, dar, exista firme specializate care pot confectiona asta în locul tau. Tot ce trebuie sa faci este sa comanzi sau chiar sa închiriezi un „spider” cu tematica aleasa.  In acest fel, panoul va fi locul perfect unde sa faci poze alaturi de familie sau de prieteni. Practic, te vei simti ca la un eveniment din lumea buna la propria petrecere aniversara.

Decoratiuni florale

O mare parte a farmecului petrecerii aniversare este dat, cu siguranta, si de amenajare. Indiferent daca la aniversare participa cateva persoane sau zeci de apropiati, creaaza o atmosfera fermecatoare cu ajutorul decoratiunilor florale. 

Daca organizezi aniversarea chiar acasa, comanda o decoratiune de tip arc, pe care sa o amplasezi într-un loc ferit, pentru a face, in voie, o multime de fotografii. Daca ai perdele pentru living cu adevarat deosebite, poate din matase, amplaseaza acolo florile si puteti sa organizati o sedinta foto.

Un candy bar ofertant

Orice aniversare merita sa fie memorabila, într-un fel sau altul. Candy barurile au acest potential. De a transforma o petrecere dintr-una obisnuita într-una remarcabila. Si, cum candy bar-urile sunt colturi dulci ale evenimentelor, ele pot veni în toate formele si într-o multime de varietati.

De la dulciuri minimaliste pana la unele care arata perfect pentru Instagram sau dulciuri din bucataria romaneasca ori reinterpretate, candy bar-urile vor fi cele care atrag cele mai multe zambete.

O perdea decorativa

Desi mai putin cunoscute, perdelele decorative se încadreaza perfect în tematica aniversarii. Ele pot înlocui panoul pentru fotografii sau il pot decora. Daca aniversarea este pentru un copil, perdeaua poate fi facuta si acasa, ca un proiect comun al parintilor si juniorilor. Daca este pentru un eveniment al adultilor, atunci aceasta trebuie sa fie mai putin sclipicioasa, dar sa imprumute din personalitatea aniversatului. Perdelele decorative se gasesc in majoritatea magazinelor mari si vor aduce un plus de personalitate petrecerii.

Petrecerile aniversare pot fi mai frumoase, cu decoratiunile potrivite. Nu exista o formula magica, dar, cu putin efort si cu idei inspirate, vei putea avea o petrecere reusita, cu ajutorul decoratiunilor.

Articolul Anterior

Avantajele și dezavantajele construirii unei clădiri comerciale

Articolul Urmator

De ce este considerat aurul un metal atat de pretios?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *