Avantajele și dezavantajele construirii unei clădiri comerciale

Construcția unei clădiri comerciale este un pas foarte important pentru o afacere, iar unele construcții industriale te pot ajuta în acest sens. Indiferent de sectorul de activitate, construirea propriului spațiu aduce partea sa de avantaje și dezavantaje.

În primul rând, dacă ești antreprenor și vrei să-ți construiești complexul, ia în considerare toate opțiunile disponibile referitoare la construcțiile industriale și adună instrumentele și informațiile pentru a face o alegere în cunoștință de cauză. Decizia ar trebui să țină cont de situația ta financiară, de planurile de extindere, de nevoile actuale și viitoare de infrastructură, de publicul țintă, de relația cu institutele financiare și de forța de muncă.

Avantajele construirii propriului spațiu comercial

·                O investiție considerabilă: construcția unei clădiri comerciale necesită o investiție semnificativă, dar acești bani investiți în infrastructură de înaltă calitate s-ar putea transforma rapid într-un profit foarte interesant.

·                Absența unui contract de închiriere: construcția clădirii comerciale implică faptul că vei fi proprietar. Nu va mai trebui să îți negociezi contractele de închiriere și vei avea control deplin asupra construcției tale industriale.

·                O afacere credibilă: Construirea unui complex comercial oferă o recunoaștere excelentă numelui companiei. Această decizie arată că firma este în creștere și că este stabilă din punct de vedere financiar.

·                O locație de aur: locațiile avantajoase pentru construcții industriale sunt din ce în ce mai dificil de găsit. Iată câteva motive care vă pot convinge să vă construiți afacerea:

–                 Terenul este situat într-o zonă în care există mult trafic pietonal sau terenul este ușor accesibil cu mașina.

–                 Proprietatea este situată lângă furnizorii tăi, ceea ce îți poate reduce costurile de producție.

–                 Locația este aproape de forța de muncă.

·                O clădire după imaginea ta: în momentul construcției industriale, deciziile sunt în întregime ale tale și poți crea apoi o clădire după imaginea companiei tale. În plus, structura va fi adaptată nevoilor tale și o poți modifica cu ușurință în funcție de creștere. În cele din urmă, valorile companiei tale pot fi reflectate în alegerile tale de design. Poți optimiza consumul de energie al clădirii sau poți utiliza numai materiale reciclate. Posibilitățile sunt aproape nelimitate.

·                Crearea de valoare: afacerea își va crește cu siguranță valoarea atunci când construiești propriile sedii. În plus față de clădire, poți adăuga valoarea terenului. Decizia de a construi este o investiție mare, dar poate avea rezultate pe termen lung.

Dezavantajele construirii unei clădiri comerciale

Managementul construcțiilor: pentru a evita pierderea clienților și încetinirea creșterii afacerii în timpul construcției, poate fi necesar să angajezi un antreprenor general care să permită managementului afacerii să se concentreze asupra afacerii. zilnic.

Costul construcției: evident, construirea propriului spațiu implică cheltuieli considerabile. Nu trebuie doar să cumperi terenul, ci și să plătești pentru materiale necesare unei construcții industriale, forță de muncă, autorizații de construcție, profesioniști etc.

Așteptarea: construirea unei clădiri comerciale durează o perioadă de timp. Proprietarul afacerii trebuie să petreacă mult timp (și bani) planificând construcția.

Articolul Anterior

Principalele motive pentru a recicla şi a investi în prese de balotat deşeuri

Articolul Urmator

Decoratiuni aniversare de care nu te poti lipsi la petrecere

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *